Nekem még nem kapcsolták le. De az is lehet, hogy túl messze lakok a szervertől, és még mindig jön a jel. :D Nem lehet hogy az ismerősöd nem fizette a számláit és azért kapcsolták le neki?
Valoban, nemileg megnyugtato a javadalmazas es a szakerto is. Viszont, elkepzelhetonek tartom, h a velemenyezeseig nem szerzodik veluk konyvvizsgalo. Es egy biroi dontes meg hosszu ido. Remelem, valaki bevallalja addig is. Nekem ez a Gyapjas is fura. Visonka, KEG, Kartonpack. Ezek baljos arnyak. Es valoban az is fura, h kb fel eve nincs erdemi hir feloluk. Mukodnek? Jo lenne olvasmi errol is valamit.
Nem tudom nekem fura ha vmi negatívum lenne akkor se ilyen olyan szakértő megkeresés se penz 150 már a segédmunkás is többet keres megszavazása menne hanem tipli egybol del Afrika vagy thailfold! Legyen végre jó megérzésem hogy aki benne van jól jár!!
A Telenor a szolgáltató, csak telenor előfizetőknek Nem hiszem, hogy a Telenor ügyfélszolgálatát ne lehetne elérni...Az Ott1 a Telenor szerződött szolgáltatója...
OTTone