Mivel neked ez okoz örömet, ez legyen a legnagyobb öröm sz...!!!
Nekünk meg az, h nézzük a szárnyalást, amiről lemaradtál, és baromira örülünk és röhögünk rajtad, amiért annyira idegesít téged!!! :-))))
csak miattad! Annyira undorítóak a hozzászólásaid, és be akarod állítani, h te csak jót akarsz?! te, "mindenki érdekvédője". ha ez így lenne, akkor nem irkálnád ugyanazt naponta 20szor, ahogy egy korábbi hozzászóló is írta!!!
csak az "emberi" hozzáállásod miatt van oka bárkinek a "reklamálásra"!!!
amúgy meg jókat röhögök rajtad, mert minél jobban emelkedik az árfolyam,annál inkább habzó szájjal őrjöngsz! és ez olyan jó!
úgyhogy csak így tovább!!! :-))
Az az emberi hozzáállás hogy kussolsz a büntetésről, nyomozásról?
Meg arról hogy nem fizetnek alkalmazottnak?
A felügyelet jól tette hogy lekaszálja az apportcsalast, hamisítást.
A kereskedése is pont olyan cinkelt.
megint bebizonyítottad a felszámolásoddal,h mennyire ostoba vagy!!!
Ami pedig a többit illeti, amit te naponta tízszer belinkelsz+ felhánytorgatsz az már "törikönyv"! Az előző vezetés sara! És nem az én dolgom a tájékoztatás. A tied meg pláne....
a felügyelet elmeszelte őket, a többi az ő dolguk.
De tudjuk, h te kinevezted magad a részvényesek érdekvédőjének, bár én nem tudok róla, h megbíztalak volna ilyennel!!! :-) ha nem lennél ennyire rosszmájú, talán...:-)))
Előző vezetés?
A cég lett feljelentve((((((
És vizsgálódnak is lásd kissé lejjebb....
A kamu emelés srv-ír elmutyiztak és most azokat akarjak szvsz jo pénzért kimerni a hulyekre.
Érdeklődés hiányában forgalom turbó megy, Wash trade?
Nem a te dolgod, hanem a sunyi cégede lenne.
De hiába kussolnak linkelni fogom.
Addig is ezzel Tpt sertést követ el a cég...
Btelben is elhallgatott lényeges infokat és nagyon vastag büntetéseket gyújtott vele, pont ilyen hamisítást,csalást ott is.
azért vagy "rágcsáló", mert akkor kezdesz itt őrjöngeni, ha veszik a rv-t! márpedig ma 29 volt a nyerő szám! :-)
ezért írtam korábban, h csak így tovább
fröccsögj, sz....
majd pár hónap múlva megírom, h mennyit kaszáltam! :-))))))
"
Piacfelügyeleti bírság a FUSO Nyrt.-nek tiltott piacbefolyásolásért
Budapest, 2014. december 23. – A FUSO Ecosystem Nyrt. a hivatalosan kijelölt információtárolási rendszerben megalapozatlan, félrevezető információkat hozott nyilvánosságra, megvalósítva ezáltal a tiltott piacbefolyásolást – állapította meg az MNB, és a társaságot 10 millió forint piacfelügyeleti bírság megfizetésére kötelezte.
nyomtatás
Budapest, 2014. december 23. – A FUSO Ecosystem Nyrt. a hivatalosan kijelölt információtárolási rendszerben megalapozatlan, félrevezető információkat hozott nyilvánosságra, megvalósítva ezáltal a tiltott piacbefolyásolást – állapította meg az MNB, és a társaságot 10 millió forint piacfelügyeleti bírság megfizetésére kötelezte.
A Magyar Nemzeti Bank (MNB) most lezárt piacfelügyeleti eljárásában azt vizsgálta, hogy a FUSO Ecosystem Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (székhely: 1138 Budapest, Jakab József utca 17. földszint 12.) (FUSO Nyrt.) által a - www.kozzetetelek.hu címen elérhető - hivatalosan kijelölt információtárolási rendszerben 2013. október 8. napján 11 óra 18 perckor K119617/2013 számon közzétett szabályozott információ nyilvánosságra hozatalával összefüggésben sérültek-e a tőkepiacról szóló törvény piacbefolyásolás tilalmára vonatkozó rendelkezései.
A vizsgált rendkívüli tájékoztatás keretében a FUSO Nyrt. nyilvánosságra hozta, hogy a TEVE TÉVÉ Kft. megvásárlása és ezzel összefüggésben a FUSO Nyrt. alaptőkéjének zárt körben történő felemelése mellett döntött. A nyilvánosságra hozott adatok alapján a zártkörű alaptőke-emelésre oly módon került sor, hogy - egy „szakértői értékbecslés” alapján 182,5 millió forintra értékelt - TEVE TÉVÉ Kft. tulajdonosai a társaságot apportként a FUSO Nyrt. rendelkezésére bocsátották és ennek fejében szerezték meg a FUSO Nyrt. zárt körben forgalomba hozott törzsrészvényeit.
A piacfelügyeleti eljárás során beszerzett bizonyítékok elemzését követően azonban az MNB megállapította, hogy a FUSO Nyrt. által az MNB rendelkezésére bocsátott, a TEVE TÉVÉ Kft. értékét 182,5 millió forintban meghatározó „szakértői vélemény” készítője bizonyítható módon, a keltezése pedig nagy valószínűséggel nem felel meg a valóságnak, így az hamisnak tekintendő.
Figyelemmel arra, hogy az MNB rendelkezésére álló bizonyítékok szerint az apport értékét felülvizsgáló független könyvvizsgáló az apport értékének vizsgálatakor kizárólag a hamis „szakértői véleményt” vette alapul, az MNB megállapította, hogy a hamis „szakértői véleményre” hangsúlyosan hivatkozó független könyvvizsgáló jelentés - és így a FUSO Nyrt. által közzétett szabályozott információ - megalapozatlan, félrevezető.
A rendelkezésére álló bizonyítékok összességének elemzése alapján az MNB azt is feltárta, hogy a FUSO Nyrt. képviseletében eljáró igazgatósági tagnak tudatában kellett lennie a „szakértői vélemény” hamis voltának, így az MNB a megalapozatlan, félrevezető információ nyilvánosságra hozatalának szándékosságát állapította meg.
Tekintettel arra, hogy a tőkepiac ilyen típusú manipulációja tiltott piacbefolyásolásnak minősül, az MNB ma közzétett határozatában 10 millió forint piacfelügyeleti bírság megfizetésére kötelezte a FUSO Nyrt.-t.
Mivel a piacfelügyeleti eljárás során beszerzett bizonyítékok alapján az ügyben több bűncselekmény elkövetésének gyanúja is felmerült, az MNB büntetőeljárást kezdeményezett a Budapesti Rendőr-főkapitányságnál."
"
Piacfelügyeleti bírság a FUSO Nyrt.-nek tiltott piacbefolyásolásért
nyomtatás
A Magyar Nemzeti Bank (MNB) most lezárt piacfelügyeleti eljárásában azt vizsgálta, hogy a FUSO Ecosystem Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (székhely: 1138 Budapest, Jakab József utca 17. földszint 12.) (FUSO Nyrt.) által a - www.kozzetetelek.hu címen elérhető - hivatalosan kijelölt információtárolási rendszerben 2013. október 8. napján 11 óra 18 perckor K119617/2013 számon közzétett szabályozott információ nyilvánosságra hozatalával összefüggésben sérültek-e a tőkepiacról szóló törvény piacbefolyásolás tilalmára vonatkozó rendelkezései.
A vizsgált rendkívüli tájékoztatás keretében a FUSO Nyrt. nyilvánosságra hozta, hogy a TEVE TÉVÉ Kft. megvásárlása és ezzel összefüggésben a FUSO Nyrt. alaptőkéjének zárt körben történő felemelése mellett döntött. A nyilvánosságra hozott adatok alapján a zártkörű alaptőke-emelésre oly módon került sor, hogy - egy „szakértői értékbecslés” alapján 182,5 millió forintra értékelt - TEVE TÉVÉ Kft. tulajdonosai a társaságot apportként a FUSO Nyrt. rendelkezésére bocsátották és ennek fejében szerezték meg a FUSO Nyrt. zárt körben forgalomba hozott törzsrészvényeit.
A piacfelügyeleti eljárás során beszerzett bizonyítékok elemzését követően azonban az MNB megállapította, hogy a FUSO Nyrt. által az MNB rendelkezésére bocsátott, a TEVE TÉVÉ Kft. értékét 182,5 millió forintban meghatározó „szakértői vélemény” készítője bizonyítható módon, a keltezése pedig nagy valószínűséggel nem felel meg a valóságnak, így az hamisnak tekintendő.
Figyelemmel arra, hogy az MNB rendelkezésére álló bizonyítékok szerint az apport értékét felülvizsgáló független könyvvizsgáló az apport értékének vizsgálatakor kizárólag a hamis „szakértői véleményt” vette alapul, az MNB megállapította, hogy a hamis „szakértői véleményre” hangsúlyosan hivatkozó független könyvvizsgáló jelentés - és így a FUSO Nyrt. által közzétett szabályozott információ - megalapozatlan, félrevezető.
A rendelkezésére álló bizonyítékok összességének elemzése alapján az MNB azt is feltárta, hogy a FUSO Nyrt. képviseletében eljáró igazgatósági tagnak tudatában kellett lennie a „szakértői vélemény” hamis voltának, így az MNB a megalapozatlan, félrevezető információ nyilvánosságra hozatalának szándékosságát állapította meg.
Tekintettel arra, hogy a tőkepiac ilyen típusú manipulációja tiltott piacbefolyásolásnak minősül, az MNB ma közzétett határozatában 10 millió forint piacfelügyeleti bírság megfizetésére kötelezte a FUSO Nyrt.-t.
Mivel a piacfelügyeleti eljárás során beszerzett bizonyítékok alapján az ügyben több bűncselekmény elkövetésének gyanúja is felmerült, az MNB büntetőeljárást kezdeményezett a Budapesti Rendőr-főkapitányságnál."
"""előzmény (#9906: R1000) | válasz erre | 2015. július 23. - 10:33
Kiengedtek!
Tehát a Budapesti Rendőr Főkapitányság Kiemelt Ügyek Osztálya folytat nyomozást FUSO-val kapcsolatban.
A TEVE TÉVÉ megvásárlása, társaság alaptőke-emelése és hogy a TEVE TÉVÉ részvényeket kapott, ezzel kapcsolatban folyik a nyomozás.
Ennél többről, részletekről nem tájékoztattak.
Felém irányuló kérdések:
Mekkora összeggel tőzsdézek, és mennyire komolyan foglalkozom vele?
Szoktam-e igénybe venni brókerek vagy tanácsadók segítségét a befektetéseim kapcsán?
Miért vettem ebben az időpontban részvényeket?
Tudtam-e hogy a FUSO meg veszi a TEVE TÉVÉ-t és ha igen, honnan tudtam róla?
Ismertem-e pontosan a FUSO és TEVE TÉVÉ gazdasági hátterét, tisztában voltam-e a gazdasági helyzetükkel?
Voltak-e belső információim, tanácsolta-e valaki, hogy vásároljak ebben az időpontban részvényeket?
Mennyi részvényt vettem, mennyiért és mi történt velük.
tothbalage" "
milyen érdekes itt nem szokás a tevékenységgel kapcsolatban bejelentést tenni, csak a kötelezőket teszik meg, azt sem mindig
"vélletlen" az mnb feljelentésest is "elfelejtették" megtenni több mint 1 éve.......
szaladj a felügyelethez, h " felügyelő bácsi, a csúnya fuso nyrt. nem tesz eleget a kötelezettségeinek, lop, csal, hazudik!"
hajrá!!!
sokra vihetted volna kommunista besúgóként, bár ki tudja....
ja 31ft! :-))))) látlak magam előtt, ahogy fel-alá járkálsz habzó szájjal, mert nem bírod elviselni az emelkedést :-))))
megtennéd, h belinkeled újra amit szoktál, mert már hiányzik, szeretnék röhögni. :-)))
"""előzmény (#9906: R1000) | válasz erre | 2015. július 23. - 10:33
Kiengedtek!
Tehát a Budapesti Rendőr Főkapitányság Kiemelt Ügyek Osztálya folytat nyomozást FUSO-val kapcsolatban.
A TEVE TÉVÉ megvásárlása, társaság alaptőke-emelése és hogy a TEVE TÉVÉ részvényeket kapott, ezzel kapcsolatban folyik a nyomozás.
Ennél többről, részletekről nem tájékoztattak.
Felém irányuló kérdések:
Mekkora összeggel tőzsdézek, és mennyire komolyan foglalkozom vele?
Szoktam-e igénybe venni brókerek vagy tanácsadók segítségét a befektetéseim kapcsán?
Miért vettem ebben az időpontban részvényeket?
Tudtam-e hogy a FUSO meg veszi a TEVE TÉVÉ-t és ha igen, honnan tudtam róla?
Ismertem-e pontosan a FUSO és TEVE TÉVÉ gazdasági hátterét, tisztában voltam-e a gazdasági helyzetükkel?
Voltak-e belső információim, tanácsolta-e valaki, hogy vásároljak ebben az időpontban részvényeket?
Mennyi részvényt vettem, mennyiért és mi történt velük.
tothbalage" "
OTTone