Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Volt itt minden, kitörés, zászló, forgalom. Most meg toporgás, ez nem valami biztatóan néz így ki. Dupla csúcs esélyes a szeptemberi csúccsal karöltve. Aztán még mindig él hosszabb távon a giga HS lehetősége.
Nem, én nem célárazok. Nem is fogok. Előremutató jeleket keresek charton. Célár nem az én világom. Lehet számítgatni shogy írod, azt ráhagyom másra. Öt hullám fel is meglesz lassan. Én csak nézem a rezdüléseket, jeleket. Bárki más bármit nézhet felőlem belőle
A zászló rúdja 880 pont, a lobogó alja 14250 a rúd nagyságával megegyező emelkedés 15130-re mutat, oda gondolod te is? Az előző hozzászólásod szerint már ma is figyelni kell, de a mai max "csak" 14640 volt, még a rúd fele sem volt meg. Célt nem írtál, hogy hova várod.
Nem mondom hogy nem remegett meg a kezem 14.500 felett, de nagyon korai szálló lenne, hisz nagyon úgy néz ki hogy hamar egy-tengelybe állnak a csillagok :D
Bocsi fiúk, ez a csoport még mindig nem a Pomperj és más tagok számonkérő topikja. Nem akar bocsánatot kérni, nem is kell. Szerintem. Konkluziót láthatóan leszűrtétek. Mehetünk tovább OTP charttal, vagy témával
-az összes csoportban alapvetően kevés az értelmes, érdemi hozzászólás, hanem mint ahogy te is említed, ill. mások is megénekelték már többször - az egymással foglalkozás, köpködés, stb. ami működik - ezeknek csupán tanácsként, ha össze akarsz buzulni valakivel nem szükséges előtte összeköpködni a kiválasztottadat, és ne itt intézzétek a magánügyeiteket
Sziasztok!, Sajnos ezek az OTP fórumok szinte mindig erről szóltak 1 idő után,nem is értem. Igaz én már a BUX-on alig kereskedem, de néha ha benézek csak nézek mi folyik itt,sajnálatos. További sok sikert.
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!