Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Jav: Az tehet másképpen is. Mármint a chart. Azért az olaj bear flaget nem tudják átmutyizni. Ide eleg 1-2milliárd hozza, mert tobb forgalom alig akar osszejonni a szikrazo es raketakent beindulo arfolyam elott
Es mi van ha lefele varom? Mas felfele varja, en nem szolok minden nap szolni neki, meg szekalni. Ti is mondjatok minden nap a felt. Nincs ezzel baj szerintem. En csak chartot kovetek, azt nezem. Az teher maskeppen is
Ez nem csak varakozas, mar 30perces hirado csak 30percben haborut nyom. Ukrajna/Orosz, Izrael-Palesztin. Mindenhol katonak kikepzese, migrans aradat, tuntetes, felgyujtas, lovoldozes, oldokles. Forumon is beindult ugyanez az agresszio. Tovabb nem folytatom, mert off..
Mar tobb mint egy hete lefele varod az Otp-t, de csak nem akar esni. De nyugi egyszer ugy is esni fog es akkor beirhatod, hogy te szoltal es megmondtad. Turelem.
Olaj napos/OTP napos: Gyorsjelentéssel húzzák a letörèsi időt, annak kivárása, amúgy leves lenne. Néztem másik Otp topikban, Macus lefele varo kollega -7pont, felfele várakozó kollegák +9pontot kapnak. De ilyen 0:-7, +9-0 Irtó nagy a felfele várakozási vágy. Ez most csak egy sima megállapítás tőlem, semmi egyéb. Érdekesség. Extrém felfele igény van.. https://postimg.cc/v1rYP1bq
Fura, én teljesen mást látok a charton. . Elliotti értelemben én nem vettem észre semmiféle szabálytalanságot, nálam a mozgás mindenben megfelel a szabályrendszernek. Valóban egyelőre nehéz eldönteni, hogy mi fut, olyannyira, hogy lehet korrekció és lehet bázisépítés is, ezt korábban írtam is, a véleményem nem változott. . A mostani alakzatot menet közben megfejteni nem könnyű, talán nem is kecsegtet sikerrel, vannak atipikus mozgások, melyek ritkák, de nem szabálytalanok. Kennedy tanította, hogy a korrekciók sokkal tovább tartanak, mint amire az elemző számít, ha pedig nem korrekció, akkor a bázisépítésre vonatkozóan még hüvelyujj szabály sincs, ha pedig ez valamilyen trendszinten egy B hullám, akkor tudjuk, bármilyen extrém dolgot is felvehet. . Sok a lehetőség, szerintem pont azt látjuk a kereskedésben is, amit a chart mutat, bizonytalanságot. A forgalommal sincsen semmi bajom, voltak ilyen időszakok historikusan is, gyenge hetek, gyenge hónapok, ennél kisebb forgalommal is. Órás alatt hullámokat nézni, főleg egy alacsony likviditású időszakban szakmailag nem szabad, már likvid időszakban is órás alá menni problémákba ütközhet, főleg nem 24 órás piacon. . Az esésről én nem tudom eldönteni, hogy A hullám, egy 1. hullám vagy C hullám, mindhárom lehetséges a szabályok mentén, ezért mindhárom szcenárió fut nálam. A C hullám után pedig jöhet akár egy LD és akár új csúcs is. . Egy biztos, ha a csúzli fog működni, ha a bear flag hamarosan gyors mozgás jöhet, ami a sok lehetőség közül néhányat ki fog zárni.
Ez a felkorrekcio (szept.25 ota) mar regen nem felel meg talan egyetlen Elliott szabalynak vagy iranyelvnek se. -vannak benne 3 es 5 subhullamos szakaszok is, nem lehet se WXY, se WZYXZ -Idoben sokkal tovabb tart, mint a megelozo hullam 3x ideje . Egyebkent is, OTP trading volumene olyan kicsi mar jo ideje, hogy nem is lehet elvarni ilyen alacsony volumennel, hogy szabalyos hullamok legyenek. Ezert (is) van, hogy a daytrade probalkozasok tobbnyire "failed" allapotba kerulnek par ora alatt. . Abban talan egyetertunk, hogy elotte van egy 6 napos impulziv eses 14770--->12770, es egy szep 5 hullamos eses utan, inkabb valami korrekcio valoszinubb, mint egy LD vissza. Es hogy barmi lehet, akar rally/zuhanas is par napon belul, ha CSS olyan erdekebol hozza ki Q3-at.
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!