Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Hopp! Csak nem Pomperj hetek óta felvázolt OTP mozgásai jönnek be?! Nem semmi, pár nap múlva kiderül. Lehet, hogy 100%os prognózist csinált! Azért még nem iszok előre, de azért ez nem semmi! Köszönöm a munkádat János és azt, hogy megosztod velünk!
Nem tisztem bevédeni OTP-TOP fórumtársat,de nyugodtan nézd vissza akár évekre is,hogy pomperj szaktárs amikor emelkedik az otp akkor eltűnik napokra is amikor esik akkor xarja kifelé az elemzéseit,ezek tények aztán gondoljon bele mindenki azt amit akar. Azt meg te fogadd el,hogy nem mindenki kereskedik technikai alapon,attól meg konyíthat a tőzsdéhez,vagyunk itt páran azt gondolom.
Ilyen ember nincs. Egyébként én határozottan kiállok mind János , mind más , a szakmaiságot, képviselő fórumtársam mellett. Sőt úgy általában félre kellene tenni a személyeskedést. Van elég baj a BÉT-en ezen dolgok nélkül is. Ez a topik szakmai topik. Vegyük figyelembe. Mostantól meg foglalkozzunk az OTPvel.. Köszönöm mindenkinek előre is
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!