Nem vagyok valami nagy guru, de egy tipp: jelenlegi helyzetre, illetve a váratlan bizonytalanságokra nekem a daytrade a válaszom. Így nem vagyok hosszan pozícióban, nem érhet meglepetés (s még a díj is kisebb :D). Csütörtökről összesen 15 db TLlel ragadtam be, lentről megpróbálom felhígítani. A tegnapihoz hasonló nagy esés is lekereskedhető, certivel főleg - már ha van, ugye.
Célárcsökkentés érkezett az OTP-re. A JP Morgan 22 000 forintról 21 500 forintra csökkentette az OTP Bankra vonatkozó 12 havi célárfolyamát, az ajánlás változatlanul felülsúlyozás. Jelenleg 14 elemző vételre, 3 tartásra, 1 eladásra ajánlja az OTP-t, a medián célárfolyam 21 477 forint.
En csak azt nem tudom hogy a shortot adjam e el amit fedezetnek nyitottam vagy se , ez itt a kerdes. Igazabol nullan van. Tl89 es 94 van szoval azok miatt nem izgulok , de iran miatt igen.
Persze hogy arra ajánlják, Kijön a 16-os széria az emberek megvenni fogják Mint a cukrot rekord bevétel lesz egyre drágább és egyre több fogy belőle maa miért ne ajánlanak vételre
OTP részvényesek ide!