OTP-nak van bankja Albániában nem is kicsi. Szerb bank az rendben van, egyik legnagyobb bank ott. Isztánokban az tudható volt eddig is hogy kacsingatnak velük. Németország, Szerbia az meg kacsa. Ha OTP-ről beszélünk.
A hévégén lehetőségem nyílt beszélni egy ismerősömmel. További
tervezett akvizíciók: Szerbiát megpróbálták eladni, mert kicsi a
forgalom benne. De olyan kis értékre becsülték hogy inkább megtartják.Az a terv
hogy Szerbián keresztül lépnek be Albániába. Németországban nyitottak
fiókot (vagy terveznek nyitni) erre pontosan nem emlékszem.
Üzbegisztánban további vásárlásokat terveznek, ezen túl Grúzia
Türkmenisztán Tadzsikisztán felé megy a keresgélés. Szóval lesznek még itt érdekes helyeken vásárlások a jövőben, elvileg idei év pipa. A következő jövőre van tervbe véve. (a tévedés jogát fenntartom, ha nekem kamuztak! Akkor most én is) de nem gondolnám hogy kamuztak - nincs okuk rá.
Ha rövidet akarsz játszani nézd meg hetes charton hogyan alakulhat az e heti maximum illetve minimum a boli szalag tetejéhez képest. https://invst.ly/114bho Majd nézd meg ugyanezt naposon illetve óráson e hétre vonatkozóan. Szerintem lesz lejjebb is kötés mint 13 900. A teteje már érdekes, de valamikor ma - inkább holnap - megcsináljuk. Addig én várok a TS certi vásárlással.
Opusnál az SRV viszi és a hype, a forró speki tőke, semmi jelet nem látsz majd és megáll vagy bezuhan. Nagyon sokan vannak beragadva hosszú évek óta, 400 felett (ha lesz ott) szerintem ők is önteni fogják a részvényeiket, ott már kisebb bukóval de ki tudnak szállni. OTP esetében figyeld a chartot, egy emelkedő ciklusban hány gyertya volt korábban a korrekcióig, figyeld a forgalmat, és mert nagy forgalmú papír, egész megbízhatóan működnek benne az indikátorok, pl. RSI, MACD, S. RSI.
Otp es opus eseteben honnan vehetoek eszre eloszor azok a jelek hogy megall az emelkedes? Mik lesznek azok az into jelek hogy lassan fordulni fog? Gondolok itt olyanra hogy pl valtozik a forgalom, vagy napon belul tobb a kilengeles le-fel, vagy napon belul egyre nagyobb napi minimumok?
OTP részvényesek ide!