Figyelj van aki Móliközőzép Szűk keresztmetszet Innen remél Igen ez Ebelkedés vetítt előre.Na meg dupla csúcs >ennek van esésre utaló jele.Valami reciprok világ ez..Fej váll, meg fordított.Én ma nem néztem ehhez KÉPLETET SE GYERTYÁT. ((NAOPS VÉGÁN FIGYELMEZTETŐ)) SZÍNTE VAKON ÍRTAM AMIT ÍRTAM. Sőt tudja más is így cselekszem.. Jó persze nem kötöttem! Nyugí
Az otp idei nyeresége min. 850-900 milliárd ft. lesz. Ez több,mint 3000 ft-os egy részvényre jutó érték. A historikus P/E árazásának átlaga 9.2. Ez az érték jelenleg 4.5. A részvény valódi értéke (fair) tehát 27-28000 ft. A visszatekintő értékeltségi átlagot a helyzet javulásával néhány éven belül el kell érnie. (Közben a nyereség csak növekedni fog.) Nekem már régóta van (nem kevés) otp részvényem, és aki nem spekulatív céllal tőzsdézik,annak azt tanácsolom,hogy nyugodtan várjon.
Hol? Hát Shortban! Benézni bámit be lehet. Nincs ember, aki ne ragaszkodna a saját elképzeléseihez bármi áron, de ha ezzel másokat is befolyásolunk, ráadásul nyomatékosan (hisz páran velősebb szakmai anyaggal is alátámasztják elképzeléseiket, amiért én személy szerint mindig végigvizslatok, meghallgatok, hisz más nézőpontok csak szélesítik a látóteret. De ha mégse úgy alakul mert hát a tőzsde irányát nem mi írjuk, illik bedobni sorry-t, sokkal hitelesebbé válik tőle az ember! Személy szerint ma megváltam az összes OTP-től.
írni akartam, de nem írtam be,h nem tudott eddig 14100 felett zárni. Ha ezt átlépi most, zárás előtt, valószínűleg felette fog zárni. Ez esetben TS-t zárom (14100 felett), nálam az m5 sávból kilépett, amit rajzoltam, 14100 az alja, ha átmegy, kilőhet. ha nem, 14000 alá.
hozzáakartam tenni: munkába is igy van: Hagy már Fézám az én módszeremmel csináljuk a műveletet. De-> ezen én sosem veszekszem Óhh ahogy Te csinálod Úgy a jó
OTP részvényesek ide!