A Chf a tetejére ért, úgyhogy most nagy a sietség Forintosítani a hiteleket. Így már nem marad nyugodt a Forint, a Chf a Forinthoz képest már nincs a tetején.
A tetejéhez közel sikerült megvenni a Molt.
Ahogy közeledünk az aljához, a manyup pakkot is majd beöntik. Ez alapján Otp hasraütésszerű céláram 600.
bizony jön a koppanás, bár most usa pluszban zárt, de a forint meg ismét a minimumán van 285juró 236chf 208 dollár, holnapra forintnak nem sok jót igér, európa majd eljátsza a szokásos gap up-os nyitást utána megy a lecsoba
Mert azt hiszi, hogy senkinek nincs annyija mint neki és FIDESZ-es bagázsának!Loptak ennél máshol sokkal többeket is ,majd megmutatják neki ,hogy" hol lakik az öreg Horkai!"
Nekem nem ez a véleményem, szerintem egy kókler. MIndig POZIBÓL ir, ez száz km-es körzetben észrevehető.
Lsd 6200-as otpnél is 3500-ast vizionált, nézd meg a 25ezres Mol ajánlását, vagy most az Estar 10800-as célárát... Ehhez szerintem nem nagyon kell/lehet mit hozzáfűzni.
Az hogy most megsaccolta az esést, és egyszer véletlenül eltaláta, az már olyan eset, hogy ha 10-ből 9szer nem jön be vmi, egyszer bejöhet.
Ja, és a nagy zuhé előtt -13% Ő pont arról vizionált, hogy most már szerinte jöhetnek az 5ezres és 6ezres szintek az otpnél.
Ehhez képest most 3638-on vagyunk.... :(
közben elémugrott 1-2 gigantikus életkép, de nem akarlak benneteket ezzel untatni.
Mindenesetre fog olyat ütni ez a végtörlesztéses sztori, mint a kokárdás.
szerintem ami még ránk vár,el lesz felejtve a végtörlesztés. Nagy kapkodás lesz, csak nem tudm kitől kérnek pénzt. Most akar visszafizetni IMF kölcsönt!!! Röhej, szétszivatják a magyar államot.
OTP részvényesek ide!