Ez egy jó kérdés, de pl. Buffett is egy rakás pénzen ül, és szerintem még sokan, és egyáltalán nem az látszódna, hogy ezt mostanában tervezik elkölteni.
Szerintem ezek lesznek azok a pénzek, amik a piacot megmentik végül a totális összeomlástól. Ezért nem lesz 100% lefelé majd, hanem mondjuk csak 50-80. ;)
Hálatlan vagy. Nemzeti jegybankunk éjt nappallá téve dolgozik, szorosan együttműködve a KSH-val, és nem értékeled a munkájukat. Sőt, szerintem ez már lázítás!
Egyszeri botlást mindenkinek megbocsátunk, sőt segítünk is az érzett (ami nyilvánvalóan tévedés, valószínűleg a nemzetellenes balliberális oldal agymosásának kezdődő jeleit mutatod) problémádon: nem kell mindig annyit költeni, nem kell annyit enni sem, nem kell a külföldi multikat gazdagítani és máris minden jó lesz.
Ezzel a hozzáállással ugyanis csökkentenéd a nemzeti egészségügyi rendszerünkre nehezedő nyomást, ami nagyrészt a túlsúly következményeiből kialakuló egészségügyi problémák egyenes következménye, másrészt a külföldi támadásokat is eredményesebben vernénk vissza, ha a multik kevesebb pénzt tudnának kiszivattyúzni, amivel ugye tudjuk, hogy alig titkolva a magyarok elleni ármánykodást finanszírozzák. A MI pénzünkből támadnak! Ezen a téren még ideológiailag nem vagy elég képzett, de elnézzük most még.
Ha van még kérdésed, akkor jelentkezz kormányunk székhelyen, a Lendvay utcában. Ja, az formálisan tudjuk, h nem az, de bízhatsz benne, hogy az eligazítást megkapod és jó irányba terülünk annak érdekében, hogy a nemzet felemelkedésén dolgozz te is tovább.
A hazának szüksége van rád is! A nemzetközi helyzet fokozódik...
OTP Mol Richter Certifikát,részvény , certifikát terápiás topikja
8097.......száguldunk..