OTP: Országos Takarék Pénztár.
Barbecue: füstön sütés lassú tűzön. (Definíció a nyárspolgár weboldalról.)
E fórum arra hivatott, hogy az OTP részvénnyel rendelkező, keményfejű, árfolyam-emelkedésre spekuláló befektetők (szuperlongosok, szuperlongerek) otthonául szolgáljon.
Az Anyafórum ("OTP részvényesek ide!") szinte olvashatatlan a rengeteg hozzászólás miatt, melyek nagyrésze pillanatnyi észrevétel közlése az árfolyamról.
Az OTP BBQ pont az ellenkezője az Anyafórumnak.
E fórumba év/hónap/hét szerinti bontásban értékelők kerülnek, valamint év/hónap/hét szerinti bontásban spekulációk.
BBQ, mert a részvények lassan készülnek el, a füst pedig a bizonytalan gazdasági környezetre utal.
Szabad sajtóból tájékozódunk, nem ijedünk meg a saját árnyékunktól, húszezer forintos célárig meg nem állunk.
nem az egyedüli vagy... tudod milyen "halál madár vagyok" és még én is csitítgattam a népet h nyugalom nem most van itt az idő még fel fele lesz és úgy is volt. Csak nem tudtam megjátszani úgy ahogy akartam nyilván a tapasztalatlanságom miatt, de ez majd javul úgy is. Szeretem a szituációkat, az akciót de 2 hónapja tolom nem sokban volt még részem szokom a környezettet és tanulom a viselkedést a pszichológiát ehez idő kel de jó leszek benne tudom... Örülök h sikeres voltál egyébként. Én holnap nem fogok tétet be rakni csak ha nagyon elszabadul a pokol most nagyon kíváncsi vagyok mi lesz a játék menet, az a záró 1.3 milliárd azé intő kicsit... Hogy komolyba kezdtek el játszani most... OTP önmagában egy szikla álja a vihart ahogy kell de ha szakad az ellen nem fog tudni tenni semmit mert amik fogják a mélybe rántani... és lehet már holnap én ugy érzem.
holnapra még nincs tervem. Kezdek fáradni. Ma nagyon jó napnak sikerült,azt hiszem én voltam az egyedüli aki hitt abban,hogy nem nézünk be 10000 alá,ez is valami :-))
figyi én azt mondom aki akarja vegye bátran neked lesz igazad, akár holnap vagy bármikor tözsdén nemlehet bukni csak ha realizálod a bukot... az idő meg végtelen szóval...
Próbálok beszállni, de ezt a tízezer körüli táncot ki kell ülni. Nem bánom, ha 100-al felette veszek, de azt bánnám, ha 500-al alatta is tudnék. Javaslom mindenkinek, hogy várjon, amíg a 10 ezer körüli harc vagy az egyik vagy a másik irányba eldől.
Magunkat leporolva ismét büszkén visszállunk a helyünkre, mivel ez a fórum az OTP-ben hívőket csalogatja szirének énekével. Jöhetnek a gúnyolódások, a döjfös megjegyzések, de hosszútávon csakis nekünk lehet igazunk, akik szépen visszakísérik 19 ezerre az OTP-t. Napos csibék nem érthetik, hogy milyen ez, vitorlázni néha árral szemben, de 2008 óta párszor már igazolta az OTP, hogy jön a szivárvány és a napsütés, előbb vagy utóbb, de mindig jön. Eredményes napot a potenciális vevőknek, a többieknek pedig kellemes fürdőzést, nyaralást, az OTP nem ezen a héten lesz 13 ezer.
OTP BBQ
Barbecue: füstön sütés lassú tűzön. (Definíció a nyárspolgár weboldalról.)
E fórum arra hivatott, hogy az OTP részvénnyel rendelkező, keményfejű, árfolyam-emelkedésre spekuláló befektetők (szuperlongosok, szuperlongerek) otthonául szolgáljon.
Az Anyafórum ("OTP részvényesek ide!") szinte olvashatatlan a rengeteg hozzászólás miatt, melyek nagyrésze pillanatnyi észrevétel közlése az árfolyamról.
Az OTP BBQ pont az ellenkezője az Anyafórumnak.
E fórumba év/hónap/hét szerinti bontásban értékelők kerülnek, valamint év/hónap/hét szerinti bontásban spekulációk.
BBQ, mert a részvények lassan készülnek el, a füst pedig a bizonytalan gazdasági környezetre utal.
Szabad sajtóból tájékozódunk, nem ijedünk meg a saját árnyékunktól, húszezer forintos célárig meg nem állunk.