Nyitnék egy új topikot, amiben A Delta részvényről beszélgethetnénk őszintén támogatást adva egymásnak ebben a nehéz időben. Várnék mindenkit akár a lufiból is, ide bárki őszintén leírhatja a véleményét, arról is ha megbánta h deltába fektetett és arról is, (ha valamikor a cég megemberelné magát befejezné a pofátlan csalást, átbaszást), hogy egy emelkedő szakaszba mi várható, mik az érzései, minden téren és tekintetben.
Egy szabály van a normális hangnem és trollokat sem szeretnék.
Én magam az emelkedésben vagyok érdekelt, ugyanakkor mindenkit arra kérek, akinek nincs deltája, hogy ezerszer gondolja meg h vesz-e, mert ez a papír a nyugalom megzavarására különösen alkalmas és 2019-től, amióta létezik a Delta gyakorlatilag 170-ről 40 alá, jelenleg 36.5-ig esett, 31 az alja, teteje 189 (A Delta az Estmédia révén került a tőzsdére, érdemes utána olvani pl itt: https://forum.portfolio.hu/topics/est-media-szekta/27296?oldal=4144
Ma éppen zöld, de ez sajnos a Delta életében felettébb ritka. Eddig rengeteg csalódást és fájdalmat hozott azoknak, akik bíztak bent, de reméljük h záros határidőn belül lesz ez másképp is. Hajrá Delta, Hajrá te híg fos! (Gpeti szavai, akit ismeretlenül is nagyon bírok örökzöld szavai az Opus topikból)
NEM az EU-s pénzre várunk, összeloptak ( kiloptak ) ezek már annyit,hogy "bármit , bármivel, bárkivel megtehetnek az ORSZÁGUNKBAN ! Közpénzek váltak .................................. ! Magántőke alapokba és alapítványokba kerültek. Sajnos a tőzsde maradt csak ,hogy visszaszerezzek tőlük bármennyit is abból amit elloptak tőlem mint Magyar Állampolgártól. Egyébként már ............................. Opusnál szedtem tőlük vissza, ITT IS FOGOK !!!!!!!!!!! Az Opusnál is írtam 6-7 éve. Azért vásárlom,hogy ennyivel kevesebb részvény lesz , legyen náluk.
"Könyörgöm" , legalább 37,1 forint legyen. Szegény munkavállalók nehogy minuszba legyenek a munkáltatói részvényekkel. :-) Nehogy már feleslegesen tették le ide. Üdvözlöm őket, jóóóóó emberek. Stróman ferikét is,mert megérdemli, vigyáz egy rahedli részvény mennyiségre. :-)
És állítólag év végére 100-120 ezer lesz alsó hangon a bitcoin, és arányában az ethereum is. Sajnos én csak a tőkém 10%-át mertem belerakni és kissé hamar adtam el nemrég, de így is többszörösét hozta mint ez a nyomorult magyar tőzsde az elmúlt négy év alatt.
Már hogyne zuhant volna be, hisz a háború kitörésekor egynegyedét érte a mostaninak. Itt most más idők fújnak, egyre több tőzsde is bevezeti a kereskedésében mert látják virtuális valutában a jövő, mégha kripto is!!
Hihetetlen, hogy szinte minden a csúcson, mindenen lehetett keresni, még a Béten is, csak ezzel nem, de mi az ennyire elátkozott v rossz ebbe a deltába? Amiért ennyire nem megy, azon túl l h nem is engedik. Látszólag egy elismert IT cég.... És mindentől lemarad, kimarad. 5 év után 37 alatt, pl hiába vesz valaki 37 is akár, mert nem lehet feljebb eladni.... A vilagon nincs még egy ilyen papir.....
Inkább várjunk megint valamit,valamiket. :-) Akvikat és hónap végén az első félévest. Hátha................... :-) De az is lehet,hogy a nagy semmire, minden információ nélkül menetelünk majd felfelé. Azt úgy is ők döntik el, hogy miként fog. Azt gondoljuk,hogy a NER tette rá a kezét, de lehet még viaskodnak a koncon,hogy kié legyen , melyik érdekcsoporté,személyé legyen az IT szektor. :-) Gondolj erre,talán könnyebben elviselhető a mocsok, szenny , ami itt folyik.
ŐSZINTÉN a DELTA részvényről
Egy szabály van a normális hangnem és trollokat sem szeretnék.
Én magam az emelkedésben vagyok érdekelt, ugyanakkor mindenkit arra kérek, akinek nincs deltája, hogy ezerszer gondolja meg h vesz-e, mert ez a papír a nyugalom megzavarására különösen alkalmas és 2019-től, amióta létezik a Delta gyakorlatilag 170-ről 40 alá, jelenleg 36.5-ig esett, 31 az alja, teteje 189 (A Delta az Estmédia révén került a tőzsdére, érdemes utána olvani pl itt: https://forum.portfolio.hu/topics/est-media-szekta/27296?oldal=4144
Ma éppen zöld, de ez sajnos a Delta életében felettébb ritka. Eddig rengeteg csalódást és fájdalmat hozott azoknak, akik bíztak bent, de reméljük h záros határidőn belül lesz ez másképp is. Hajrá Delta, Hajrá te híg fos! (Gpeti szavai, akit ismeretlenül is nagyon bírok örökzöld szavai az Opus topikból)