Nem merik lejjebb vinni, mert tudják hogy a hozzám hasonlók még további vételre készen állnak, haveroknak csinálnak beszállót, a mai vétel is ezt bizonyítja:))
Itt igazából csak egyetlen baj lehet ....ha ezt csinálják hosszú távon azaz..."óriás mosógépet"....ha viszont normális termelő óriás cég lesz...akkor talán jó haszon lesz nekünk is hosszú távon...
nah mi egy tőről fakadunk...én most kezdem átlátni...sajnos erre a papírra nincsenek alkalmazott sémák...próbálom úgy látni a dolgokat mint anno Gyuripapa, de sajnos egyre jobban esünk ki abból a csatornából amit ő megjósolt...
Én is csak véleményt írok....sajnos sztem a tőzsde ilyen ....rohadt nagy rutin kell hozzá.....ami sajnos nekem sincs....csak probalnek tanulni én is...és tisztàn látni....be kell látni azt is ha hibázunk vagy érzelem alapján döntünk...de itt mindenki csak magán tud segíteni....le kell győzni az érzelmeket...sztem ez a nehéz a tőzsdén ....
Nyugi Hank... Vannak ilyenek is. Meg olyanok is akik esetleg kivarnak egy burgerking koronás bulit ;) jobban aggaszt hogy olyat már nehezebb beszerezni mint az hogy ez nem éri el a bulihoz kituzott celarfolyamot ;)
egészen biztosan nagyobb a potenciál a cégben mint amit mutat...és ami most megy az nem profit realizálás....ez tervezett dolog...de egyenlőre biztos nem fog kilőni....
kell a kemény magból 3-5 megbízható "superuser", és a topikgazdának nem kell várnia a tiltásukkal sokáig. Ha a superuserek közül legalább kettő azt mondja hogy xy menjen, akkor nem kell késlekedni. :) a modi döntéseket amúgy sem kell vitatni, így áll a pf szabályzatában.
OPUS Global Nyrt.