Hát a rohadt életbe már pompi,,nem látod,hogy mesterségesen nyomják,és tartják hónapok óta!!! Egy éve követem azML papírokat,,nem vagyok vak!! Ez nem piaci kereskedés az isten áldjon meg ott ahol vagy!!!!
" ha folyamatosan vennéd lefelé, akkor sokkal jobb átlagod volna" Inkabb, ha szepen kivarja a legaljat es akkor. Sot meg job az, ha amikor megfordul ujra felfele, csak akkor kellene belevenni. . Eddig a hetes charton ugy latszik, hogy az OPI dominans ciklusa 3-4 honap, es ha a korrekcio December eleje ota szokasosan 3 ciklusbol (a-b-c) all, akkor elos ranezesre a csucshoz kepest 9-12 honapra lehet a korrekcios idoszak legvege. A nagyjabol szeptember-november lehet. Majd akkor kell venni, amikor tenyleg olcso. Es amikor az erzelmek is melypontra esnek, es mar szinte nincs is bull beiras.
"A tőkeemelés-sorozat lezárását követően az OPUS Global Nyrt. az apportált vállalatokat teljes egészében konszolidálja, így várhatóan a tőzsdei vállalat saját tőkéje az előzetes tervekhez képest jóval meghaladja majd a 100 milliárd forintot."
őszintén ki szerint volt itt még 755 forinton jó vétel az OPUS?
Törölt felhasználó2018. 08. 08. 12:27
Előzmény:
törölt hozzászólás
Igen. És ő az kérdezte, hogy mennyi az eddigi és a várható, én pedig erre próbáltam válaszolni. Egyébként egy korábbi alkalommal már volt arra utalás, hogy mennyi várható. (dián)...
OPUS Global Nyrt.