grat! én még tartom...sem időm sem kedvem nincs egész nap az árfolyamot nézni..meglátjuk..a pénznek az a lényege, hogy ki tudja elégíteni az igényeimet..most éppen a kaszinozásnak van a legnagyobb határhaszna :)
Igen, szép kerek számú pakkom volt 0.46ról :) Ma reggel néztem a pre adatokat és nem hittem a szememnek., hogy túl korán adtam el.. Aztán délutánra hamar kicsinálták a kannabusz szektort. NAKD is jó csúnya lett, jó szarul adtam el 1.7en.
Én kivárok vele, de figyelem. 2017be is közel volt a 2018 :)) és mégis csak Februárba volt pánik az önkori választások után. Amíg nincs benne forgalom én nem piszkálom.
Én 2.4$on kiszálltam az SNDLből :) Ezáltal elondhatom, hogy tobbszorosen visszajött az opus bukóm ami 8 számjegyű volt. NAKD-ból feltankoltsm pre - sales alatt 1.2$-nál. Egy dupla csúcsot ki nézek belőle, de aztán amilyen őrült világ van lehet új csúcsra megy :D
reggel néztem én is..akkor még úgy véltem, hogy ha most letörik, akkor a "csorda" kiszállt..most néztem rá..+28%..meglátjuk... az sndl +75..azt bevallom még hallani sem hallottam, de ránézek :)
azoknak vége, szerintem is...itt még lesz egy dupla top, ha tovább nem is megy ( vagy bukó :)..tilrayt a választás előtt figyeltem, aztán a felvásárlás miatt már nem mertem belevenni
Opus Global Nyrt Forecast