1. Ne magadból indulj ki.
2. Neked a fórum eszköz. Nekem hobbi, időtöltés, munkahelyi unaloműzés holt időkben, hívhatjuk ahogy akarjuk.
3. Nincs semmi érdekeltségem az Opimusban, semmilyen irányban. Mi több, pozit sem sem tervezek konkrétan, de mivel speki vagyok, nem zárkózomel semmitől, így ez új piaci helyzet/infó során változhat.
Azt azért leszögezhetjük, hogy itt nincsenek védőszentek. Akik ide rendszeresen írnak azok vagy így vagy úgy de érdekeltek az OPIMUS-ban. Így nézz a jómadarakra.
"Én 8 éve benne vagyok és tizedét nem írom mint te !"
Na látod, lehet, hogy neked is inkább GONDOLKODNOD kéne, nem ész nélkül belevenni minden szutyokba, aztán meg reménykedve, belebetegedve tartani negyed, tized, huszadáron is...
ha ezt megteszed, akkor te is rájössz, hogy a forgalom a határidős móka nélkül szinte 0, vagyis nem beszélhetünk tömésről. Nincs felhúzás, majd csorgás (tömés..), majd megint felhúzás. A hatisok nélkül az elmúlt 8 hónap (és a 8 hónap a releváns az új papírok miatt), összforgalma épp eléri a 200M forintot. És akkor minden forgalmat figyelembe vettünk. Akkor 5.000M-et rászórtak a kicsikre? Némi finomhangolásra szorul a dobatós bagázs sztorija. LOL :)
OPIMUS
Kizárólag Opimus részvénnyel rendelkező vagy annak vételén gondolkodó kultúrált személyeskedéstől mentes kisbefektetők részére.
Sok sikert kívánok az Opimus részvényeseinek.