Ez nem állja meg helyét, javaslom a portfolio adatletöltési aloldalát pl. ahonnan lehívhatod az adatokat, és magad is rájöhetsz, hogy mindez nem történhetett meg.
Nagyon nagy profi mutyisok ezek akkor, hiszen ha jól értelek, akkor beletolták 240 millió a kápét hogy olcsóbban eladhassák, mert ugye drágábban nemigen tudták. Ahama, Vérprofik! Vigyázni kell velük. :)
240millás kp-s tőkemelés is volt 30Ft-on.
8millió db részvény, amit ha 25 Ft-os átlagáron számolok 200millás forgalom.
Őszintén rajtuk kivűl ki adott volna papírt, hogy megérje?
Senki.
ezt mondta: "Szerintem már középhosszú távon az fog látszani"
+ azt, hogy kell 1-2 év tiszta gazdálkodás.
Ezen lassan túl is vagyunk. Nem is állunk jól! 30-ról 20-ra esett az árfolyam. Nekem hitelesebb, hogy nincs árfolyamkarbantartás. Szórás nem volt, az 100%. Még mindig nem érte el a 200M-t a teljes forgalom (a határidős pozikat leszámítva) a mai napig.
A Buda-Cash Brókerház fogja az ügyfeleinek ajánlani ezt a részvényt?
P. Z.: Igen, azt gondolom, hogy jó szívvel. Nincs ebben semmilyen hátsó szándék, nyilván az ember a saját ügyfeleit szereti megtartani, szeret nekik olyan befektetést ajánlani, amivel nem járnak rosszul. Szerintem már középhosszú távon az fog látszani, hogy ennek a részvénynek a megvásárlása nem egy rossz befektetés.---- De mi lesz a brókerekkel? ----
Aki 30 felett vett annak tényleg jó befektetés. :)))))))
azért nem mellékes az sem, hogy Q1-3/Q1-3 összehasonlításban 300 millával nőtt az árbevétel. No meg, hogy több mint 1 milliárddal a nyitott rendelésállomány. De ez csak egy cég, ami eddig főleg vitte a pénzt, de immár hozzájárul szerintem.
OPIMUS
Kizárólag Opimus részvénnyel rendelkező vagy annak vételén gondolkodó kultúrált személyeskedéstől mentes kisbefektetők részére.
Sok sikert kívánok az Opimus részvényeseinek.