De nem is adják! Ez egy nagyon jó jel,tudod miért?! Mert a 15 ft alatti szinteken levő vevők tartják és biztos kezekben van. Így innen már csak felfele lesz az irány. Nem véletlen,hogy nagy szép grafikon rajzolódott ki....
dehogyis-csak szünet van-majd jönnek a hirekmárc 27-ápril 5.stb-lehet-még elébb is valami és -megy tovább fel.nordnál is jön -majd-nutexnél nem tudom mit akarnak-ez nekem már magas ami itt folyik.csak a sarkavarás megy jo pár éve-most volt egy két -biztató momentum,meglátjuk.
Szerintem pedig ideje lenne már egy 25-40%-os korrekciónak és ideje lenne annak, hogy az emberek tőzsdelufi és hozam helyett gondolkodjanak lényegesebb dolgokról. Materialista mammon imádók😀😀😀
Dmode több éve megindul sztem is. Eddig minden esetben átbaszas minden terv ugyanis ennyire balfaszok nem lehetnek. Itt az a balfasz, aki vett ilyet. Illetve nem balfasz csak naiv. Azt nem tudom, mi a faszert nem dolgozik azon a vezetőség,hogy a 15 Ft helyett legyen ez a csoda 59-60 például... Kizárt, hogy a vezetőség nem képes erre. Vegyenek fel olyat, vagy tárgyaljanak olyan gazdaggal, aki 60-70-100 fölé rakja ezt a csodálatos papírt. Ehelyett osztalékot kamuzni jobb? Grabo helyett nincs ötlet? Vegye meg őket a top 5 milliárdos és rakják be ide a cégeiket. Már rég nyugdíjas lehetne a vezetőség... nem kellene minden nap dolgozniuk😀🤭
ez tény ,de ez nem látszik most-ez rosszabb mint nord ott talán végre lesz valami csak azok mindig sunyitottak és nem beszéltek,de itt már 10 éve megy az átverés ,ott meg csak bénák-voltak idáig.
NUTEX részvényesek topikja