Biztos hogy Civin is adja...és biztos hogy olvas is minket..estleg valami álnéven irogat is...de nem meri idetolni a pofáját, mert ezt a xart már sehogyan sem tudja megmagyrázni.
tolvajbanda.
egyet tehetünk : Leírjuk minden kezdő kisbefektetőnek a helyzetet hogy még véletlenül se vásároljon belőle...igy segítsünk az újoncokon.
Törölt felhasználó2011. 04. 26. 14:23
Előzmény:
törölt hozzászólás
"az is új, bár számítani lehetett rá, hogy a sértett civin eltűnt a balfenéken...
gondolom, pénznyelő fején találta a szöget, amikor arra tippelt, hogy elkelt kilóra az új kibocsátások során..."
Tavaly áprilisban merült fel a felszorzás+tőkeleszállítás kombó. Akkor 15 Ft volt a papír, azaz 1500 Ft mostani áron. Akkor megírtam, hogy ez lefelé megy. Most 400 Ft, azaz bő 70%-ot esett azóta. Akkor megírtam azt is, hogy Civin majd az új névértékű mégolcsóbb papírokkal fogják kifizetni. Teljesen biztos vagyok benne, hogy ez meg is történt, és így az is biztos, hogy ő adja az elmúlt hetekben.
ez az mlm organikus az mindenféle kókleres csodaszereket árul.
ha akarsz Te is beléphetsz: 100-700e Ft kezdőcsomagot megveszed azt építheted a láncodat ÐÐ otthonvégezhető internetes munka havi 500e fix bevétel ÐÐÐÐ
akkor az havi 42 millió Ft körül alakul...hát ahhoz elég sok sampont, meg dezodort el kell sózni...kételkedem hogy ez jó lenne, vagy hogy ennyit hozna..
meg két gyógyszertár...hmm...nulla.
És mi van a Humet termékekkel ? kik gyártják ? humetta ? humifulvát..stb..
"A NUTEX Nyrt egy az emberi egészség szolgálatában álló nemzetközi
vállalatcsoport anyavállalata. Leányvállalatai között szerepel a Kanadában
bejegyzett, kiemelkedő minőségű, innovatív táplálék-kiegészítőket fejlesztő és
értékesítő Enerex Botanicals Ltd., az egyedülálló, prémium kategóriás táplálékkiegészítő és kozmetikai termékeket forgalmazó Organic Mission Magyarország
Zrt., valamint a gyógyszerek, gyógyhatású készítmények, gyógyászati
segédeszközök és más egészségmegőrző termékek kiskereskedelmét végző két
budapesti gyógyszertár."
NUTEX: működik a Varázspálca, ugranak a spekulánsok