Szerintem annál többet, tekintettel arra, hogy azt maguk is majdhogynem akvirálták (legalábbis bele mertek vágni)...; engem jobban foglalkoztat az a kérdés, hogy miért vették igénybe valamiféle új akvizícióhoz Vitán Gábor Úr szakmai segítségét (nem e azért, mert egy sokkal nagyobb horderejű dologról van szó). Nem mellesleg érdekes az is ami azóta történt, legyen szó akvizíciós bizottság létrehozásáról, részvényszerzésről, kft-ről, Holba Úr megjelenéséről... egészítsétek ki ha valamit kifelejtettem... Ezek a történések számomra mindenképpen bizalomkeltők, és ne feledjük a hátáridőt az akvizíció létrehozására ami 2026. június 30. - cca. 8 hónap - mindjárt itt van, arról nem beszélve, hogy nem kötelező az utolsó pillanatra hagyni...😉 Minden estre HAJRÁ AKVIZÍCIÓ, HAJRÁ NUTEX!!!📈🚀💪😎
Az aviatika a repüléstan szinonimája, a mesterséges szerkezetekkel való repülés tudománya és gyakorlata. Magában foglalja a légijárművek (repülőgépek, léghajók, léggömbök) tervezését, gyártását, üzemeltetését és magát a repülési elméletet.
Tudományos és technikai tudományág: A levegőnél nehezebb repülőeszközökkel való légi közlekedés módjait tanulmányozza.
Gyakorlati alkalmazás: Magában foglalja a repülés gyakorlatát, magát a légi közlekedést és az ahhoz kapcsolódó ügyeket.
Etimológia: A szó a latin avis (madár) szóból ered, és a repülés hőskorában vált ismertté.
NUTEX mindenkinek