Hónapok óta nézegetem a magyar részvényeket, s nem látok jelen állás szerint olyat, amely nagyon nagyot tudna menni (hasonlót, mint egy éve mondjuk az OPUS). Kizárásos alapon a két fenti részvényre (nord és futur) gondoltam, másnál nem tudom elképzelni.
Kinek mi a véleménye erről?
Kedves Befektetőtársam! Én Nord 8,5-ról és 18-ról felszálltam a vonaton, és 100 felé úton vagyok. Addig türelem vagyok. Egyszer lent és egyszer fent lesz. Javaslom, hogy első kis pénzzel befektetni.
Visszatérve a témára eddig is jól lehetett keresni velük, de már tartom én csak. Eleve az utolsó vételem szerint a futurom minuszban, másrészt ez nem számít mert 42 óta vagyok itt, majdnem mindent visszaforgattam. Amióta kezdtem itt azota pont 4szeres darabszamom van. Most varom azt amit varok. Tartom! Hajrá futur! Hajrá nord, abból is van jelképes darabszám :)
Hónapok óta nézegetem a magyar részvényeket, s nem látok jelen állás szerint olyat, amely nagyon nagyot tudna menni (hasonlót, mint egy éve mondjuk az OPUS). Kizárásos alapon a két fenti részvényre (nord és futur) gondoltam, másnál nem tudom elképzelni. Kinek mi a véleménye erről?
Nordtelekom és Futuraqua
Kinek mi a véleménye erről?