Baszki még a végén a szigetesnek lesz igaza, a helyi sportcentrum öltözőjében hallgatom a plafon hangszóróból jövő vajnamédiát és BESZÁMOLTAK az egyik ellenzéki véleményről, hogy tiborczfiam lopásaiból kell majd dolgokat kárpótolni úgy, hogy lefoglalják a szajrézott cuccait.
8 éve Fidesz kormány van, rajtuk kérd számon. Ráadásul a projektet ők fejezték be... . És akkor arról már nem beszéltem, hogy örülnénk, ha mostanság csak ennyi korrupció lenne.
"Beismerték: Tarlósék fejenként havi 70 ezer forinttal támogatják a migránsok budapesti letelepedését . A Jobbik budapesti képviselőjének kérdésére Tarlós István kénytelen volt beismerni: a fideszes vezetésű főváros rendszeres támogatást ad a migránsok letelepedésére." . https://alfahir.hu/2018/03/05/tarlos_istvan_budapest_titkos_migransok_lakhatasi_tamogatas_fidesz_hazugsag . Az van, hogy Orbánék minden olyat megcsináltak/megcsinálnak, ami ellen hőbörögnek az elbutított híveiknek. Mi tudjuk jól: ne azt figyeljük, amit mond...
Szlovákiában már megelégelték a
szabadrablást. Ott is hülyének nézik az emebereket. Igaz ott egy
újságíró és barátnője meggyilkolása volt a szikra. A magyar párt
vezetője bugár, aki összeállt a nemzeti párttal( magyarellenes), hogy
hatalmon legyen. Most rezeg a léc.
Ha már választás, szeretem a tiszta viszonyokat.. Van ítt ehhez és ehhez PÁTHOZ elővásárlási joga elképzelhető,de erről én nem tudok!! De Ez a Párt rendelkezik azzel pártal nem a megoldások lhetőségei mondhatom szerintem!! Tovább megyek: akkor már egymást bármire is felhasználhassuk.. na jó napot..
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül