Ne haragudj, de nem vagyok hajlandó értelmetlen szó kupacból megtippelgetni és összerakni, hogy vajon mire gondolhattál. Vagy megtanulsz érthetően írni, vagy el se olvaslak.
Akár melyik párt van ítt ött bőven találsz.. mozakból lesz felépítvaítve ALKOTÁS legyen végredmény megbecsülés Ne a média vezessen!! (Elfogult elemzés a Baloldalról na ez inkább nézetazonos FELMÉRÉS/KIMUTATÁS) JÓL VAN EZ Válogatva Közös Orsz. Mozgalom részőről netán??!! Fideszt kit vesz be partnernak.. fordírva Ellenzék alkott egy csoportot magának Abból lesz többség??!! Bár milyen felálás/elképzelés nem szentírás ez még egyenlőre egy (ítt) bedadott mondatok alapján..
na most összehasonlítva ezt nagy ""odadású" lemondás/visszalépés(ez olyan érzelmi sklán alapuló,nem is tudom hova tegyem)van erre garancia..a másik(visszalépő) besegít.. ( jó,hát volt mindenpárttól Orbán ellenes kapány..) Nekem akkor ez azt súgja, felületes VISSZALÉPSEK!! Én(képviselő) hiába mondom arra szavazzál, konok az ember azért se!!! na mondjuk én ebbe a MÁS PÁRT erősítésében nem bíznék Mondhatom idegentől szedem fel a szavazatot Na van ennek ilyen vetülete is!!
ez az osztrák kormány már nekem egy jó fokzattal legalább , szigorúbbnak tűnik mint az előző volt - én símán el tudom róluk képzelni, hogy nemet mondjanak a jövőben az EU-nak arra, ha akár csak elismert menekülteket is még pluszban be kéne fogadniuk. népellenesség: hát éppen az a célja a kvótának, hogy ebbe belezavarodjanak a kormányok, ez az oszd meg és uralkodj nevű játék az EU részéről, (jól ki van találva) én azok kzé tartozom pl. akik azt mondjuk: inkább nem kell EU-s pénz, ha csak akkor kapnánk, ha befogadnánk xx ezer menekültet, vagy migránst (vagy vegyesen)! "Persze, hogy nem akarom az utolsó bekezdésedet, csak szerintem nem is várható" így legyen! de ha egy rosszabb forgatókönyv valósulna meg, én sajnos el tudom képzelni azt is, hogy lenne rá esély (sajnos!)!
“természetesen nem tudjuk még, hogy Viktor mit tenne” . Azt tudjuk, hogy eddig mit tettek: befogadtak 20000 kötvényes migránst, meg bő 4000 muszlim “menekültnek” hazudott migránst.
Ha ennyire félsz a migránsoktól, akkor miért tapsikolsz annak, hogy Orbánék befogadtak 20000 kötvényes migránst, meg bő 4000 muszlim “menekültnek” hazudott migránst?
Nem tudom,hogy jól értem e a válaszod: Viktor nem fogadná el a zsarolást? Tegyük fel igazad lenne. SZERINTED talpon tudnánk maradni az EU-s pénzek nélkül (mondjuk 2-3 évig) ?
természetesen nem tudjuk még, hogy Viktor mit tenne de uyganúgy azt sem tudjuk, a Gyurcsány-Szél-Vona koalíció mit tenne, ha megzzsarolja az EU? nekem az a hihetőbb, hogy inkább Viktortól várható jobban az, hogy nem fogadná el a zsarolást annál is inkább, mert ő mindig azt mondta következetetesen 2015 óta hogy kerítés kell, amit nem bonthatunk le a másik oldalon viszont _ Vona kivételével - mindneki azt mondta 2015-16 ban folymatosan hogy "a kerítésre semmi szükség mert nem oldhat meg semmit, európai megoldás kell" mindenki annak hisz, akit a fentiekből hitelesebbnek/meggyőzőbbnek tart... , ezt remélem elfogadod?
ezek nem mesék ezek lehetséges forgatókönyvek ahogy a tiéd is lehetésges, persze semmi gond - szerinted a tiéd a valószínűbb, én viszont el tudom képzelni azokat is, amiket én vázoltam fel ez így szerintem fair-nek tekinthető megállípítás, remélem elfogadod
Bizonyára elkerülte a fogyelmedet,ezért még 1x: "SZERINTED! Mit tenne Viktor,"ha megzsarolná az EU a V4 országokat hogy pénzt csak akkor kapnak tovább, ha elfogadják a kvótát" ? "
Tehát jön az EU, és zsarol. Vezetők engednek a zsaroláshoz. OK. Ennek mi köze a hatalom megtartásához és a népellenességhez? Ha nem engednek, akkor nem jön EU pénz az első állítás szerint. Nem ez lenne népellenesség? . Viktor tehát nem engedne? Hagyná veszni a pénzt? . 10 ezer hogy jött ki? . Ausztria hiába nem akar menekültet befogadni, azt ugyanis be kell. . Persze, hogy nem akarom az utolsó bekezdésedet, csak szerintem nem is várható. Ez lényeges különbség.
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül