Hát ez nagyon negatív, egyhangú vége lenne ennek a sztorinak. Kell ide még vmi csavar. aki megvette azt a pár száz K pakkokat 470 környékén annak ez okés lenne így? Vagy azok szórják most vissza?
Ennyire kiszámítható lenne? Hónapokig oldalazott az árfolyam és most meg hirtelen elengedik? Megint verheti majd a mellét az Erste, hogy teljesült a célára?
Jó lenne, ha a fejedhez kapnál már! Ez a második hülyézésed! Az elsőre nem reagáltam, mert elmúltam 20 éves már.., igaz 40 éve mindjárt..! A harmadikat inkább ne próbáld ki! Igazából nem tudom mire gondoltál, mert a chartra linkeltél és az nem rajtam múlik! Ha nem láttál még chartot, akkor magadnak irkálj, akár pontos j-el is írhatod! Amúgy nem vagyok a telcsi ellen, de hülye se. Látom mit művelnek vele és nem lep meg. Mindig ez van, nem speki papír. Mondtam, hogy add el, vagy vedd fel az osztit. De a lényegét hiába is magyaráznám neked, mert rendszerint nem olvasod vissza a hsz-t! ennyi...
Semmilyen technikai okból el nem tudom képzelni hogy ez miért szakadna le a P*csába :( esetleg egyetlen remény, hogy ilyenkor jön az a faktor a tőzsdén, ha vmi nagyon egyértelmű nem úgy lesz...
sorolom: 1. nyereséges cég 2. 3 hét múlva osztalékot fizet (25ft nem is rossz) 3. elemzői célár átlaga 490 4. ki/fel/megvásárlásái pletykák keringenek stb.
Mtelekom