20-21 k-ig azért vették mert kb 25öt ér évvégéig.
péntek 13óta szvsz azért veszik mert vagy belsö infók vannak vagy átkonvertálnak pénzeket.
Ezért nem lassú folyamatos az emelkedés,csak ki tudja mekkora pénzröl van szó hol a vége, mert utána megyünk vissza 21,5-22 környékére szvsz.
"Iparági terend időszak van"
jól hangzik csak a nevében is benne van az egy folyamat nem pedig egyik napról a másikra történö hatalmas ugrás nyilvános infók nélkül.
Törölt felhasználó2007. 04. 16. 11:17
15000 dbot mint a pinty kivettek az ajánlati könyvből 23000-ig.
nem szeretem a gombnyomásra induló bullokat.
Azt értem greenspan hirtelen becsajozott oszt mindjárt optimistább lett.
Meg azt is a töke térségekbe meg ágazatokba fektet.
Most vesznek mindent ami bank meg olaj bár 2hete még ingyé sem akarták azt amiben akkor 25% disc volt ma meg tépik amibe max 9% szvsz.
A matav szazalékosan nagyobb osztalékot fizet mint mol ha ez lenne a cél.
gyanakszom.
fade : elvileg oroszok érdeklődhetnek a PKN-ért is , főleg mióta a Mazeiku kijátszotta az oroszokat a PKN javára.
A bajom az hogy az olajár emelkedést kissé túlreagálja az erős vételi hullám. Ez persze jó nekem, de jobb is lehetne, ha tudnánk, hogy ez tömeges szakmai pozicióvállalás eredménye-e vagy sem.
Tomi ma eddig 10milliárdért realizáltak....
Pénteken 35milliárdért....
Sokan realizálnak kiszálnak és vmi eszeveszett a forgalom.
És akik pénteken odadobták nekünk a 35milliárdot vagy ma eddig a 10et nemhinném ezt úgy teszik, hogy nemtudják miért.
Na én ezért tartom. Még úgy is, hogy lövésem nincs miért veszik csak látom veszik mint az örültek úgy ahogy nemtudom mikor utoljára. Ki emlékszik napi 35milliárdos forgalomra? Hát nemsok volt....
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.