a tegnapi falbontó események is végképp feltették bennem a kérdést, hogy mi lesz az országgal?, mert véleményeket hallani a FIDESZ-ről, Gyurcsányról, holott a kérdés az, hogy mi lesz veled Magyarország?, erre kell a választ keresni!
Mindig ez van,ha veletek beszélgetek,-behisztiztek,menstruáltoknon-stop,megsértődtök,-de leszögezem(nem a ti hibátok)
Fél órája,még bonyolult és érhetetlennek tüntem számodra,most meg,roppant egyszerű és alpári.
És igen, minden régebbi nyilas-náci hozzászolónak igaza lehet velem kapcsolatosan,-de megjavulok igérem.
Majd megtanulok több jelzővel írogatni nektek,talán úgy szimpatikusabb leszek!
Olyan huncut vagy,-miért nem egyből nekem címezted elkámpicsorodott betüidet?
Őszintén bánom,hogy nem volt tudomásom arról,hogy hiányzom neked,-ezért elnézést kérek utólag,de itt vagyok!
Sok dologban igazad van belátom,azt hiszem az én hibám is,hogy a megszokott tőmondatok helyett bővített mondatok is leírásba kerültek abban az általad említett topicsban,emberfelettien nehéz megértení a mondatokat,-így jogos a bírálatod!!!
Az viszont erős túlzás,hogy homofób lennék,-hiszen téged és a többi nyilas csajt is,igen-igen kedvelem és ez a sértődés,nem szép tőled,de elfogadom tőled!
Drága go-go Jancsi!-szívesen beszélgetek veled bármiről,írd meg mi bánt,vagy zavar!
Mi lesz veled Magyarország?