Topiknyitó: pf2 2013. 03. 11. 19:37

Mezőgazdasági élelmiszerek  

Most ezt nem értem . Ha nem sajt akkor miért küldik vissza Lengyelországban , amikor Magyarországon már eladtak belőle , mint sajtot.



A lengyel burgonyát megsemmísitették pedig az csak vetőgumóként okozhatott volna károkozást.

Az ugyancsak lengyel tojást , azért semmisítették meg - lejárati határidőn belül - mert 22 raklap papírjából 3 raklap papírja tökéletesvolt , a többi is eredeti volt , de nem megfelelően volt bizonylatolva.

Magyarországi marhahús , amely setréshúsból készült. Szlovákiai sertés , melyet Lengyelországba küldtek , majd Magyarországon csomagolták és vált bélszínné Svédországban.

Az őstermelői mandarin és narancseladók már természetesek , de már "kiwit és ananászt is termelnek szerencsés magyar őstermelők " legalább is papír van róluk.

Gazdagok vagyunk , mert több tonna szaloncukor és mikulás figura ment a szemétbe , de inkább nem adták a segélyszervezeteknek.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
pf2 2013. 03. 12. 06:45
#2
lengyel "sajt" ha nem sajt , miért teszik ki plakátokon , egyéb nyomtatott sajtókon ki egyes multinacionális láncok nálunk 666 ft kapható , bár 1095 Ft nagylúku , 1058 ft trappista , eidami Európa más részén forgalmazható.
Most mi vagyunk jobbak , vagy tul kemények a feltételek vahgy miért nem kobozzuk el a sajtokat , ha nem felel meg a magyar forgalombahozás feltételeinek.

Létojást miért lehet árulni az összes multicég polcain így húsvét közelében?Most már belekényszerítették a magyar termelőket több milliárd forint felesleges tyúkjóléti beruházásba( saját kaparófa , lélegzőtér ,sötétitőtőcellarész , különtojócellarész, stb)!!!!! és az ugye árnövelő hatású.

Topik gazda

pf2
3 3 4

aktív fórumozók