Minden magyar ember politikai és nemzet fejlesztési topikja ez.Ceu, gdp, roma kérdés, dolgozói szegénység stb.Miért fogy a magyar?Ex, Vazsmegyei? Vélemény?
Megismétlem: Orbánról csak te beszéltél. Én a vágóhíd kockázatairól írtam egy sertésbetegség kapcsán, hiszen a mészáros disznókkal dolgozik, így a legnagyobb disznóhoz is közel áll.
Én is megismétlem: . Feleslegesen mentegetőzöl,teljesen egyértelmű kit disznóztál le,egyes szám 3.személyben,kár terelned. "A mészáros közel van a legnagyobb disznóhoz is. Aggódom az egészségükért:)" . Egy disznóról írsz,nem többről,eléggé világos kire gondoltál.Jelentettem,kíváncsian várom hogy reagál erre a pf. Nagyon gyerekes amit művelsz! Ez még egy kocsmában sem menne el!
Én is megismétlem: . Feleslegesen mentegetőzöl,teljesen egyértelmű kit disznóztál le,egyes szám 3.személyben,kár terelned. "A mészáros közel van a legnagyobb disznóhoz is. Aggódom az egészségükért:)" . Egy disznóról írsz,nem többről,eléggé világos kire gondoltál.Jelentettem,kíváncsian várom hogy reagál erre a pf. Nagyon gyerekes amit művelsz! Ez még egy kocsmában sem menne el!
Elképesztő az a hazugság cunami amit művelsz.A momentumod menni fog a levesbe ne csodálkozz rajta,jól leképezed a vezetőit....hazudni-hazudni-hazudni,miután kiderül a hazugság-->>görcsösen,gátlástalanul tagadni-tagadni,no comment.
Most sem érted! Ez a szinted! Ne csodálkozz! Önkritikád nincs, bocsánatot kérni nem tudsz, égsz mindig mint csipkebokor a sivatagba és etikátlanul folytatsz provokációt, ami túlmegy minden emberi megnyilvánuláson! És mindezt egy Magyarországon "vezető" gazdasági hírforrásnál! Szégyen, hogy meglehet tenni ennél a vezető gazdasági hírportálnál! Remélem figyel azért az admin!
Jó lenne, ha figyelne, mert akkor te már nem trollkodhatnál sokáig itt.
Törölt felhasználó2018. 01. 14. 03:19
és mészárosék nem vesznek tözsdeiit ,mindig hazudnak ,tehát
vesznek,orbán azt mondta ne azt nézzék mit mon mit csinél ezek is azt
csinálják,pénzmosás megy pintér megy nyugdijba,és ki lesz a vezetö egy
gyerek.no erre varják a gombokat.magyarországra hozzák a bolondokat,és
itt vannak a bolondok noé bárkálja
De a Soros olvassa, hogy miket zagyváltok és az állandó hibázásotok miatt vagytok frusztráltak! Te is egyre többször nyúlsz mellé a klaviátorodon! Egyébként a miniszterelnököd? azért nem olvassa, mert valószínű nem ért a szóból, a magyar szóból!
Nem kellett kitalálnom, Simeone konkrétan leírta, hogy Orbán. Tőle kérdezd meg, hogy miért gondolja Orbánról, hogy ő a “legnagyobb disznó”. Engem is érdekelne a válasz. Jelezz neki a riadóláncotokon, hogy gyorsan válaszoljon.
Én neked jelzem, hogy sok disznó forgolódik a mészáros körül is! Jó lenne, ha félreérthetetlen lennél! Ugye, most majd rájössz, hogy Don Diegonak igaza volt! - Don Diego jól reagálta le a beírásod!
Pal, ha ide jössz!! és belenézel a PORTFOLIOS oldalamra megláthatod, hogy honnan vagyok kitiltva! és kik törölték a hozzászólásaimat! Egyébként amire rájöttél, hogy hiányzott a beírásod, azt nyomonkövetheted ott is ahol kimaradtak a hozzászólások! Még a kitiltottaké is megvan, ha VÁLASZOLTAK rá!
Más: Ha megnézed, miért panaszkodik, -pny, hogy nem írnak a TOPIKjaiba, hát annak az az oka, hogy ki vannak tiltva a hozzászólók! Akinek meg kedve van oda írni, az mind "fideszes"! "Csakafideszről" kurmányoznak, lopnak, korrumpálnak! Ezért ők a nagy "fideszesek"! Ha valamit megakarsz tudni a FIDESZről, onnan mindent megtudhatsz, mert a KÖZmédia "nem" foglalkozik a FIDESSZEL, annyit.
Na már te is a "fideszes" lebeszélőket támogatod? Későn kapcsolódtál! Hátha nem tudod kiről, akkor olvasd vissza topikokat és majd rájössz, mit akartál kérdezni!
Magyarok fóruma.