Ezt a topicot azért indítom,mert szeretnék egy olyat,amiben kötetlenül lehetne a tőzsdéről beszélgetni,de ha vki offol,se hurrogják le.Tehát a tartalmát,olyan 80-20 % arányban gondolom.
Várom a ti ötleteiteket,kéréseteket vele kapcsolatban,én is mindjárt leírom,h tervezem részletesebben.
ui: nem azért ez a topic neve,h magam sztároljam,hanem ,h aki gondolja,ki tudja kerülni:)
Haat gyerekek, nem vagyok illikvid papper parti, de ilyen olcson vettem egy kis Demaszt. Reggeli OTP shortrol lemaradtam, jelenleg nem akarok semmilyen pozit nyitni, mert nagyon nem egyertelmu az irany. Amik meg nem fognak OTP-t venni, sztem nehany napig meg elemzgetik az eredmenyt, aztan lehet nagyobb felfutas a het vege fele.
ha szeretsz szenvedni,nem foglak lebeszélni :)
de:
nem tudom,gondolom napira gondolnád a shortot,nem látod milyen kicsi a forgalma ? életveszélyes lenne .Ha pl d.u. amik belehúznának az otiba ,rántaná felfelé a kistesót is ( na mondjuk ennek kicsi az esélye )
az,h mi lesz szeptembertől ,még a jövő zenéje ,a mai árfolyamát nem befolyásolja.
meg amúgy is , a felvásárlási sztori inkább ott van a fejekben ,senki nem adja ,amíg nem lesz pánik .Majd akkor shortolj,de akkor is lesz jobb alany sztem.
DE mégegyszer mondom,ha direkt bűnteted magad,nem állok utadba :)
Hogyne akarnám, max nem fogom!
A múltkor 17-ért gáz volt visszavenni, most csak a felett 24-25-ért tudnám, vagyis min. dupla annyi veszteségem lenne!
Várom a megfelelő alkalmat, törelmes vagyok!
Azért lehet, hogy kis tételbe beleadok, de ha így folytatódik, akkor nem lesz ma kötés!
Szerintem aki nem ér rá foglalkozni, vagy nem akar vele naponta foglalkozni nyugodtan vehet hosszú távra! Mert állítólag hosszú távon a legkockázatosabb befektetési formák a legjövedelmezőbbek!
Lásd Warren Buffet (remélem jól írtam!)
Jó,álmodozni én is tudok ,ha a rába 1800 lesz,akkor humi 300.foti 1500 lesz ,de sztem a tőzsdén értelmetlen ilyen hosszú távra ( 1 év ) tervezni ,legalábbis sztem :)
(vagy legalábbis nem a kispénzűek terepe )
Törölt felhasználó2006. 08. 14. 09:12
Utálom mikor ezt csinálják!
Megvárják meddig esik!
Ha ma lenne rá időm szétshortolnám az agyam :) De nincs. egyébként időközben rába pozim a teljes tőkém 10 % -a fölé emelkedett. Lehet hogy beleülős papír lesz de ha minden úgy történik ahogy látszik (gyenge forint, növekvő árbev) akkor ez a papír jövő ilyenkorra 1800 ft körül járhat.
Oti szvsz kicsit csúszni fog, mint ahogy a többi blue is.
linda topicja
Várom a ti ötleteiteket,kéréseteket vele kapcsolatban,én is mindjárt leírom,h tervezem részletesebben.
ui: nem azért ez a topic neve,h magam sztároljam,hanem ,h aki gondolja,ki tudja kerülni:)