Ezt a topicot azért indítom,mert szeretnék egy olyat,amiben kötetlenül lehetne a tőzsdéről beszélgetni,de ha vki offol,se hurrogják le.Tehát a tartalmát,olyan 80-20 % arányban gondolom.
Várom a ti ötleteiteket,kéréseteket vele kapcsolatban,én is mindjárt leírom,h tervezem részletesebben.
ui: nem azért ez a topic neve,h magam sztároljam,hanem ,h aki gondolja,ki tudja kerülni:)
Bocsánat nem is gratuláltam akkor lindának
GRATULÁLOK a szép sikereidhez Linda csak igy tovább, ja és tudósítást kérünk arról a monokinis buliról :-DDDDDDDD
Georgee,köszi az elismerést, de minden szökőévben jön be vmi üzlet...:)
most is várnám az otit,de kéreti magát nagyon....:))
nem ismerema karin tengert,de a karibba benne vagyok,ha megkeresem a rávalót :))
Én Ferit fogom megtenni brókeremnek :-DD
Egyébként szvsz az év második felében lehet majd bevásárolgatni, addig letisztulhat a kép. Na addig őnuralom és nem nyulok semmihez.
Még annyit mondanék igy megjegyzésként (mint aki ért hozzá :-D )
A dollár chart szerint nagyon nagyot fog gyengülni az euróhoz képest lehet csak egy pillanatra mert be fognak avatkozni ugyanis az 1,70 euro dollár kereszt senkinek sem jó!!! de csak a chart alapján meg lehet az 1,70 !!!
figyelni mert az első ellenállás a korább csúcs 1,5913
majd az 1,60 !!!
A FOTEX Nyrt. a Tpt-ben foglalt kötelezettségének megfelelően tájékoztatja a tisztelt részvényeseit, hogy a Concorde Zrt. részére a mai napon 100.000 db saját részvény maximum 700,- Ft/db egységáron történő vásárlására megbízást adott.
Új formában indult útjára a PannErgy szakmai, stratégiai partnere, miután fúziós megállapodás jött létre a VGK-Hönnun és a Rafhönnun társaságok közt. Az így létrejövő vállalat új neve a Mannvit Engineering lesz. A fúziótól jelentős közös előnyöket várnak a felek, létrehozva egy nagyon alapos tanácsadó, kiemelkedő tudásbázison működő vállalatot a tervezés és a technológia világában. A társaság elsődleges célja, Izland legjelentősebb tervező - alkotó társaságának működtetése lesz, mely képes versenyezni a globális piacokon, egyúttal folytatva ügyfelei kimagasló kiszolgálását.
A MANNVIT reméli, hogy ügyfeleik és partnereik örömmel fogadják az egyesülést, és megerősödött bizalommal tekintenek feléje.
linda topicja
Várom a ti ötleteiteket,kéréseteket vele kapcsolatban,én is mindjárt leírom,h tervezem részletesebben.
ui: nem azért ez a topic neve,h magam sztároljam,hanem ,h aki gondolja,ki tudja kerülni:)