főleg ez a delta-set-futur hármas, együtt kocsmáznak és dülöngélnek, a részegségtől csak lefelé tudnak menni:) futur haver: ---pajtikám vagy, set? set haver: --- mindörökké, csak dülöngélni tudjunk delta haver: ---jó srácok vagytok, gyerekek, dülöngélhetek veletek? futur set haver: ---tarts velünk cimbora, de hozzál még egy felest delta haver: --oké, mindegyikünknek egy feles rendel ...
Hol vannak már azok a szép napok, amikor megakranban 300 k vétellel nyitottam a napot, sőt olyan is volt, hogy 500 k-ig vettem napközben és a végén mind elment nap végére.
ahogy ma néztem, egy keresztet lehet vetni a megakranra is, adták, mint az őrültek 9-en vagy a 200K-s vevő 9-en magára adta így is úgy is vacak nem volt jó a megérzésem, 45K-m maradt csak a 10.1-es eladás után és azóta 9.7-től kapkodtam vissza
van, amikor a lovak fogják be a rossz lótartót ezt onnan tudom, hogy egy lovas mesélte nekem régen, hogy a kutya úgy tekint a gazdájára, mint egy másik fajtársára de a ló lónak nézi az embert azaz ha az ember rossz a lóhoz, akkor úgy tekint rá, mint egy másik hülye lóra és felrúgja:)
remélem, nem tettem rossz lóra, hogy OXO-t vettem egy keveset azt már túl is nyugtatták, és ma jó hír jött benne kedves bányászbéka társaim, Photo és Zsimo, most eszembe jutott az appeninnről egy nem dakota mondás: a rossz lovas addig fékezi és szorítja a zablát, amíg a ló el nem szakítja és nyihaha, kitör szabadon legyen ez a jövő heti meglepetésünk
mondtam ma lányomnak, hogy jártam tegnapról mára, erre azt mondta és most kivételesen nagyon okosan, hogy anyu, tegnap azt mesélted este, hogy bepróbálkoztál 3600-on, az előző napi 2400 után,és nagyon féltél, ez már nem is bátorság, hanem merészség, és mivel nem te mozgatod a papírt, és nem látsz a jövőbe, szép volt az a tegnapi 59 ezer, a magadét megtetted tegnap hát ennyi
leves