igen 1000 felett, de emellett a forgalom is fontos (még az usd/huf is, de nem érdemes belemenni). Igy ezért írtam, hogy 1100 felé haladva, mert vélhetőleg ahhoz forgalom is kell, hogy odáig jusson:) Benézek szívesen ide is, sőt írni ( a telekom topikon kívül) már csak ide szoktam néha. Kevesen vagyunk, akik régóta itt vannak a pf topikokon és közben valóban és aktívan tőzsdéznek is. ( tőzsdén 10-15 évet aktivan eltölteni az nagy rosta, kevesen maradnak talpon)
erre emlékeztem, hogy ezt írtad régebben de 1000 felettre emlékeztem, de mindegy is, mert szépen halad a megérdemelt helyére és köszi, hogy néha idekacsintasz:)
apocca, egy gyerekvers elferdítve: "gyerekek, gyerekek, szeretik a tékemet sósan, sósan, jó ropogósan aki vesz, annak lesz aki nem vesz, éhes lesz " :)
szia apocca, néha eladom, visszaveszem alacsonyabban, de tartom:) és tényleg igaz, bukni nem lehet vele kíváncsi vagyok, majd 1500-nál mit gondolunk:) esetleg azt, végre felfedezték a nagy alapok és veszik, veszik, veszik ...:)
sör helyett kevés vörös borral készült, a fűszerek nagyjából egyeznek, a köret a pirított toast kenyér mustárral és vajjal megkenve , tunkolni lábszár, 3 óra kellett hozzá nagyon finom lett:)
a liliom illatáról jut eszembe, nagyon sokáig gyöngyvirág illatú parfümöt használtam fiatal koromban, aztán madame roshard-ot, aztán 35 éves koromtól "opium"-ot, de nem sokáig, mert kiájultam a magamból áradó opium illattól, pedig tényleg finom volt ez olyan volt, mint most a fehér liliom ezek szerint nem diszkrét az opium és a fehér liliom illat de legalább tanultam valamit
fehér liliom nyílik a ház előtti kertben, tegnap behoztam egy pompás példányt, 4 virág rajta és két bimbózó, ma ki is vittem a kerti asztalra, olyan émelyítő az "illata" érdekes, mert gyönyörűség beleszagolni, de olyan agresszív, hogy inkább kint a helye gyönyörű virág, de borzalom hosszan szagolni
kaptam deltát 71-en, de a 74-es zárás még nem nyugtat meg, szerintem lehet, most leszek balek, ennyiért venni de egy "sétálós bébi " azt írta, majd lesz 120 is:)
tegnapi 998-as eladás után lapítottam a telekom miatt, mert megígértem, hogy 1020-ig rá sem nézek ránéztem:) már visszakaptam 985-ön, mielőtt apocca a fejemet venné :)
a telekom ma a 990-nel őrület volt:) a dunahouse 700-as vételt 800-ig érdemes tartani , legalábbis szerintem megemelhetné a "fenekét" a bif reménytelen lett, de szerintem nem sokáig
leves