tegnap reggel 69-en vettem vissza a deltát, pénteken 67-en adtam nem érte meg ugrálni benne, de múlt hét pénteken még nem látszott ez a hihetetlen felgyorsulás ma megint ugráltam, mert elképesztő, hogy deltában egyik napról a másikra lehet adni 20 forinttal feljebb tehát 89 forinton adtam, visszakaptam 85 forinton ---94-en zárt, megnyugtató egyelőre holnap vinnie kell a 100 forintot, de inkább a 110-et, ha marad az erő egy hatalmas megkönnyebbülés egy foshadékban: 4.7-es régi vételem kiment 6.2-n ma napközben, szép lassan talán ki tudok jönni sok kis foshból
számomra deltában csak egy kérdés maradt: június 15-ig 120 vagy 170 vagy 270 lesz-e :) ha ma kezdtek venni 300 K darabot és 6 milliónál többet vesznek, akkor lehet számolgatni...
A 68-56(legyünk pontosak),hatalmas kirázás volt.Rengetegen eladták 50 alatt.Napizok jönnek mennek a papírban de mindenkit megvesznek.Csinált már ez a részvény 2020-ban 2 hét alatt 36-116-ot!
Az a részvény egy sötét ló.Én is szkeptikus voltam vele,de sztem lesz ez még idén bőven 100 ft felett.Az járt jól aki megvette 40 ft alatt és tartotta.
hogy ez miért lett elnevezésben karácsonyi rántott hús, azt nem tudom, de tényleg nagyon finom tojás helyett joghurttal panírozni, tényleg frissebb, élménydúsabb finomság aztán vettünk friss új fejeskáposztát, abból lett a hagyományos káposztás tészta, cukorral, sóval, borssal, kevés köménnyel aztán csináltam csodálatos krumpligombócókat kifőzve, vajas zsemlemorzsába forgatva, nyakonöntve meggyes szósszal ezek hagyományos kaják, de nagyon nagyon finomak:)
gondolkodtam erről a deltáról: na most hónapokig volt 37-40 most megrohant, de a 37-40-esek még nem aktivizálták magukat eladásra szerintem pénteken történt egy megzuhanás, 68-tól 57-ig, szerintem egy nagy, aki belevett 50-től 55-ig, az realizálhatott 67-től 58-ig de mivel most "happy" van, visszaépült a cucc most már jönnek a bizonytalanságok, otc vagy piaci vételek 38-tól számítva a pénteki 69 már jó sok árfolyamban:) ebben az évek óta nyűglődő papírban volt már üzenet, 87 forintos "gyémántkereszt" vagy mi a fene, olvastam a héten 100 forintos célárat is na én belépek, és ki nem fáj, ha magasról beszorulok eddig jó volt, még úgy is, hogy nem minden nap kereskedtem benne, és naponta, ha kereskedtem, jöttek a 3, 5, 9 forint/ rv nyereségek kb ennyi erről a papírról, nem most lesz versenyparipa szerintem illetve a versenyparipaság nagy része megvolt szerintem egyelőre
ma reggel hallgattam orbán cár atyuskát a kossuth rádión, azt mondta fico-ról: "imádkozunk érte és szurkolunk neki " szurkol ---- sörrel és ropival? hajrá fico....
mindig valami közbejön a telekom 1000 előtt a nagy "gyémántrablás" ma: végre kaptam deltát 58-on, és odaadtam 67-en, két forintot tévedtem, mert 69-en "agyonzabálta " valaki belőle de megint jó lett, ma 9 forint/rv sikerült :)
épp ma néztem az xtendes strt új papírt, már 1410-en kiszálltam belőle, de ma néztem, hogy 990-ről felhúzták 1040-ig, akkor jutott eszembe a tkom, hogy de megérdemelné már az 1000 fölötti árfolyamot ! más: bolondok szerencsejátékát játszom, rendszeresen keno szelvényt veszek, 7 számot szoktam megjátszani, ma a 7-ből 5 számot eltaláltam, 2100 forintot ér, de nem ez az érdekes, hanem a 2 el nem talált szám, a 2-es és a 16-os az unokám szülinapja, február 16, és gondolkodtam, hogy megjátszom, de e két szám helyett végül a 9 és 15 mellett döntöttem kár volt :)
bizony, durván növekvő eredmény, ugrásszerűen növekvő osztalék ( ez évre a régi szép időket idéző 74 huf):) 1000 fölé menő árfolyam, amivel visszakerülhet az mscii indexbe, ez további lökés És jövőre folytatódhat a tendencia..
leves