az a vicces, hogy opusból van 2K-m 469-ről, aztán alávettem 288-on, de az is fals vétel lett, tehát nem érdekel ----- de van néhány ilyen papír, például enefi, van belőle kevés, de egyáltalán nem érdekel, hogy alávegyek hagyom ezeket a fenébe "hulladék"-kategória
emlékszem, opusban valaki írta, hogy 230 lesz addig szerintem nem várok benne a vétellel, de 250 körül megpróbálom de ha lecsúszok róla, nem baj, nem szeretem az opust, régebben sem szerettem, mindig konzumos voltam, amíg volt konzum
:))) szerintem nem is az a fontos, hogy mennyire találod el az alját ----- mindketten eltaláltuk, bár én álltam sokkal lejjebb is ---- hanem az, hogy a132.pont izétől tényleg eljutott 140 fölé:) persze én adtam már 135-től, mert honnan tudnám kitalálni, meddig viszik, de ott voltam benne 140.6-ig ma:)
tényleg, Éva, te szeretsz mindenbe beugrani, ami 5-10 stb százalékot esett. de pl. Opusban nem kezdesz el gyűjtögetni... Vagy mi alapján bízol vagy nem bízol abban, hogy egy papírban lesz felfelé korrekció?
nekem kész armageddon volt a mai nap. főleg opusban már a pánikeladások, esés begyorsult, és ahogy olvasom a topicot úgy érzem már mindenki le is mondott róla. :( set se normális - de ezt még legalább le lehet reagálni. De opiban ?? csak találgatások, talányvariációk és reménytelenség.
elégedett vagyok a mai nappal, köszönhetően est-nek és nord-nak minden nap van valami, ami jól sikerül és persze vannak, amik negatív meglepetést okoznak ma set és futur volt a negatív meglepetés, de szerencsére est és nord jó lett
és bár ma azt gondoltam nap elején, pocsék napom lesz, de est-nek és nordnak köszönhetően a szerencsemalacom segített : Nyereséges HUF pozíciók összesen 67 020 HUF
a set topikban már 80-ról röhincsélnek , hogy ott vesznek nem kéne oda is beírtam, hogy a mai otromba adás után szerintem lenyugszik az eladó nekem nincs 100 alattról, biztos, hogy beállok venni holnap, de azt gondolom, nem lesz rá szükség nem tudom, miért érzem ezt, de ezt érzem
azon töprengek, hogy a set és a futur mintha össze lenne kötve titkos szálakkal ha emelkednek, együtt ha esnek, együtt de ez csak az utóbbi idő megfigyelése
leves