és még hülyeséget is írtam, mert a 40 millióból 20 millióval játszom rendszeresen, és csak havi 10%-ot tudok kihozni belőle, vagyis lebontva 1 millióra, 20 ezer forintot tesz ki havonta ---- a kocsirészlet pedig 26 ezer havonta
ha vmi csoda folytán a FT vissza erősödne, akkor kell beszaladni a bankba, hogy végtörleszteni szeretnél. Most ugyanis hiába akarod kifizetni egyben, ugyanúgy drága lesz, mert 1 Euro 336Ft.
úgy úgy ,továbbra is devizaalapú fut ,csak forint a neve😄 Ez egy újabb kurvanagy átbaszás volt ,a forint mégiscsak jobban hangzik mint a deviza!!! persze ki fizetheted az utolsó havi hitelig de mindegy , úgyisr á terhelik az utolsó havi hitelre az elmaradt kamatokat!!! Mondjuk ha utolsó havi összeg lenne 30000 Ft majd fizet 130000.(ez csak durva példa) A bank nem enged könnyen 😉
valami itt nagyon kusza. Ha deviza alapú volt és már rég Forintos, akkor nem nőhet a tartozás, csak abban az esetben, ha a jegybanki alapkamathoz kötött hitelkamatot a bank megemeli.
sztem szerződés függő,nekem a lakásszerződésemben úgy volt, h bármely elő és végtörlesztés díjjal jár amikor egyszer megkérdeztem akkor 200 k lett volna csak a díj, szlát sem válthattam az is díjjal járt volna sőt szerződés módosítással mert a szerződésben benne volt a számla szám is, ..................akkor az utólsó részlet fog nőni, ennek nem túl sok értelme van
csak annyit hallottam, nem szabad az egészet egyben kifizetni, mert akkor jár pluszköltséggel szóval, aki ezt tanácsolta, azt mondta, fizessek ki mindent, kivéve az utolsó törlesztőhónapot
deviza alapú volt, de át lett váltva forintra de mégis nő a törlesztő, a csekkeken nyomon lehet követni, mindig küldik a hátralévő törlesztő összegét ------ állandóan nő
ráadásul akkor, amikor bekérdeztem, azt mondták, számoljam ki, egy millára mennyit tudok kitermelni a tőzsdéről havonta akkori számítás szerint 50-100 ezret ----- havonta 1 millára vetítve tehát volt benne ráció, miért nem fizettem ki akkor egyben az adósságot
erről nem hallottam, de előtörlesztés biztos van akkor pedig ki lehet fizetni az egészet is, kérdés ennek van e költsége de ezeknek benne kellene lenni s hitelszerződésben, vagy megmondja a bank ha rákérdezel,
leves