minek megtorpanni 9600-nál, főleg, ha a papír nem is olvassa, hogy ott ellenállás van?:) 700 forintot nem nagy teljesítmény egyben futni:) mol már 200 forintot jött tegnapelőtt óta emlékszem még egy futamra otp-ben , amikor kereken 3000-et futott és nem lógott ki a nyelve :)
Normálisan ez már nem.tud megoldódni.. mert ja elment, akkor szarcsi, mert nyitás előtt feljebb akartam rakni.. ha meg megmaradz az sem.biztos, hogy jó, ha közben leesett az árfolyam..
Jó néhány ehhez hasonló problémával találkoztam már! Előfordult, hogy napokig hülyeséget mutatott, majd később kiderült, hogy rendben van, de olyan is volt, hogy csak kiléptem, majd vissza és úgy oldódott meg.
Sziasztok! Járt már valaki közületek úgy, hogy fix árra betett részvényt alacsonyabb áron dobták ki? Otp direktbróker. Még 10.14-án betettem eladásra a Mol-mat 2646-ra. Ma nyitás előtt láttam, hogy 2650 és változtatni akartam, de azt írta elment..2582 ft-on... Azóta sehol nem találom. Teljesültekben nincs..folyamatban lévőben sincs. A protfólióm hozza, mint eladható. Ugyanakkor ha el akarom adni, akkor azt írja, hogy nincs! 😡😡
Még egy adag 9292-n. Egyébként illemtelenül nem is kérdeztem, hogy nem probléma-e, ha írkálok ide ilyen aktívan, úgy érzem akár egymás számára is segítség lehet? Ha esetleg sok vagyok, nyugodtan írd meg, nem akarom kéretlenül tele kakálni a "leves"-ed! :)
kőkemény ellenállás-fal húzodik 9600-9660 között OTP-nél.Faltörő kos kell majd hozzá :-))) valami fenomenális hír!hogy átvigye.gyorsjelentésre nem tudja megtenni.
bárcsak ez a 9200-as otp zárás egy jel lenne arra, hogy meglesz a 10000 szerintem meglesz ma a mol ficánkolt egy nagyot, jólesett a tegnapi és mai vételeimnek :)
ma éjfélkor jelenik meg a mol 3 negyedéves gyorsjelentése,eladtam a 2474-es vételt 2570-en.OTP-t meg 9186-on.Nem is értem mire húzták így fel az árfolyamot utolsó 1 órában,amikor minden más tőzsde negatív irányban mozgott.A BÉT-en bármit meg lehet tenni.
leves