Nem akarlak ezzel piszkálni. És tudod én biztosan csak szerencsés voltam, hogy kimaradtam belőle. Ja meg amúgy is én fullbullos vagyok. Nyilván ez lehetett a másik ok. ;-)
Én soha nem kértem tőle semmi, de remélem,hogy az nem gond ha zavar, hogy akasztással fenyegetőznek,meg olyan dolgokat írnak róla mint inmediasres... Érdekes,hogy amikor az pl. itt történt senkit nem zavart... Szerencsére legálabb Fedorba volt annyi, hogy miután leírtam a véleményem törölte azt a hozzászólást... Kár, hogy szinte csak én írtam le a véleményem... Azok akik ellene uszítottak pedig sunyin hallgattak...
"Opusban szerencséd volt, ahogy sokunknak, DE ha ML (és Jászaiék) nincs(enek), akkor bukó lett volna. Jókor voltál jó helyen és szerencséd volt. Egy nagy nyerőtől még nem leszel Soros, Kosztolány vagy Buffett." Egyrészt soha nem állítottam magamról, hogy mondjuk Soros lennék, összekeversz azzal a pár trollal, akik Soroskent regisztráltak be, amúgy nem is szívesen lennék Soros... Szóval nincs ilyen vágyam.. ;-) Az élethez szerencse is kell.. Mondjuk az is biztosan csak szerencse volt, hogy nem adtam el 200 körül tudod, amikor jöttem , hogy lufi tömés világvége... Ha én szerencsés voltam, hogy vettem és tartottam, akkor az aki nem így tett, nyugodtan nevezhető szerencsétlennek, szóval azt sem állítottam soha, hogy nem voltam/vagyok szerencsés.. ;-) "Amiket bemásoltál pont a 'Tisztaságomat' erősíti." Hát en pont olvastam a Richter topikon az írásaidat és nekem nem ez a kifejezés jutott róluk eszembe... ;-) "Remélem nem gondolod komolyan, hogy akkora tőkével rendelkezem, hogy a Ricsit tudnám befolyásolni!" Nem soha nem gondoltam ilyet, inkább remegőnek gondoltalak, aki már érzi, hogy ebből beragadás lesz. A problémám másban rejlik, de nincs nagy kedvem több időt szánni neki. "Hali MÓDSZERÉVEL van problémám, amit nem tartok tisztességesnek." Mintha a tőzsdén mindig minden tisztességes volna, sőt az egész világban... Csak az a frány Hali.. ;-))"a Ricsit 4000 alatt is (valószínűleg lesz is ott)," végre valami amivel egyet tudok érteni... A fő gondom az, hogy nagyon egyoldalúan kezelted a helyzetet... És meg sem említetted, hogy egy bikapiacon bizony komoly károkat okoznak a "ledumálok" vagy épp a shortra buzdítók ... Mindezt persze egy olyan fórumtárs topikjában, aki 400-as ENEFIVEL hülyítette a népet... Szegény Tibi meg lehet, hogy azóta is várja a 2500-as Rábát... ;-))
Kispapír Károsultak Érdekvédelmi Szövetsége