Pusziii! Hajrá Enefi Kimpának és Neked! 1000 Ft-ot év végére! mert hát fűteni csak kell ebben a hidegben! Telefon nélkül meg nem lehet hívni a mentőt sem! Figyelni az érvekre!
Törölt felhasználó2018. 01. 17. 11:29
A SETtenkedőben fél millió vevő van (igaz 10 filléren)
ne rám haragudj, hanem arra, aki illikvid papírokba betolt milliárdokat, és elhúzta a mézesmadzagot kisbüfik ezrei elött, majd fújt egy nagy lufit, ami épp durranni szeretne
Akkor ne törődj vele, tanulópénz megvolt, szerencse, hogy csak ennyit vettél. Nincs jó tanács, holnap már nem dobnám 160 körül, lehet, hogy fordítanak rajta, a nagyoktól függ
Gypapa még mindig számolja mennyit keresett az Alterra a nordon meg a futuron. Kérdeztem hol álmodta hogy vesznek ilyet, erre azt mondta minden forrását nem kívánja nekem elárulni. Aztán Metwolf rászólt arra már azt válaszolta hogy elírta, nem tudja veszik e de biztos. Nagy elemző
Nagyonjó topic, lelkisegély és oktatás. :) Tarthatnál egy kiselőadást a kezdőknek, hogy limites rallyba nem szabad belevenni. :) Re: Nekem nincs kispapírom most, de felfelé várom őket. :))))
Gyuripapáról: Futurt 59-en, Bif-et 1500-on, opust 200-on Appit 550 körül reklámozta...pár hónapja...aki olyan hülye volt hogy vet és nem adta el eddig az tényleg ne tőzsdézzen...
futurt a kitörés napján 68-ra várta. Senkinek nincs üveggömbje de nem is kell úgy csinálni mintha lenne. Minden bull vége kispapír rally, mert megjönnek a lemaradók és veszik a szemetet.
az utolsó aki egy balatoni hotelban azzal hypolta magat a pultnál hogy baromi jó belső infói vannak most épp azzal védekezik a bíróságon hogy 10 éven át fixen be volt rúgva
A névtelen fórumok egyik archetípusa a "gazdag vagyok és bennfentes, de névtelen akarok maradni" kamu emberkék. :) Most a női altípus is megtalálható, aki minden egyes nap minden kispapírban nyerő kereskedést csinál, és a nap végén írja be, hogy mit kereskedett. És ezt sokan el is hiszik neki.
Félreértesz, én nem gondolom hogy a rossz szándék vezetné. Ha meg azok akik maguktól azt se tudják mit vegyenek kerestek vele az jó. Annó mikor még dolgoztam hozzám volt aki bejött, hogy Stylt akar venni, mert nagyon mennek a láncfűrészek. Annyi hogy az ruhagyár volt. Szóval a tömegnek kell valaki akit követ. Csak neki meg mellé Messiás komplexusa van
Régebben amikor a Gyuripapa az OTP-ben kavart, - beírtam neki,- hogy "A TE HSZ-IDET SEM OLVASOM TÖBBÉ",- hogy én miket kaptam, - egyesek azt írták, hogy baj ban az agyammal.
Kispapír Károsultak Érdekvédelmi Szövetsége