köszönöm szépen:) ma igazi női szerepben "tetszelegtem" , az ablaktisztítás még rendben volt, de a keretek! 3, 6 m magas a lakás, és persze, hogy az ablakkeret teteje 3,5 méter magasan van:) ha láttatok már tisztítás közben "nyúló" nőt, az voltam én 170centis magasságomhoz /vagy alacsonyságomhoz /képest most estére nőttem 10 centit a létratáncban:)
Remélem idővel lesz szakmai emelkedés az építőiparban . Anno lejártam a lábam, mire a Wienerberger téglagyárhoz fordultam tanácsért, ők ajánlottak általuk minősített építkezési vállalkozókat. Találkoztam is az egyikkel, és a tervező is nagyon pontos, korrekt volt. Le is döbbentem.Sokan elriasztottak, hogy egyedülálló nőként miért merek építkezésbe belevágni.. Azért,mert nem vagyok megalkuvó típusú nő,mert tudom idővel mindig megtalálom az én esetemet. Mindenben. A telkem később fájó szívvel eladtam, de ha újra építkezést tervezek, tudom kihez forduljak. Tehát van ritka kivétel= remény... :-)
pedig igaz amit irt,és ki kell maradni a partvonalon tulra,és mozizni.vot már ilyen emléxik?? alijas szodoma gomorra,nem is egyszer,utcso pillanatokban járunk
köszönöm a nőnapi köszöntőt, abból meg is élek mára:) set nem ment el, mert gondoltam, talán ma átállok a jó oldalra és 351-re tettem eladást, persze, hogy csak 350-ig ment :)
Olvasgatom opus konzum hat tenyleg lölö sok hozza nem értő de meg olvasni sem tudot vonzot be! Ezek utan meg 600 meg foleg várnak ez mar aszfaltozo munkás ala valo
Kisbüfik topikja