nem rossz évkezdés:) 5420-as richter kiment 5535-ön, 1580-as 4ig kiment 1640-1650-en, 1590-es vétel még megvan, végre zajlik az élet:) set-et kaptam 249-en eddig ...
nekem a "professzionális befektető" mozgatta meg a fantáziám, és hogy mit mond egy richterre de úgy tűnik, semmit pedig a "nagy markológépek" inkább ilyenekre figyelnek, akár 3 ujjuk maradt, akár 4, akár 5 :)
Miközben a hazai kisbefektetők fantáziáját 2018-ban is a legjobban a Mészáros-papírok, vagy más néven a 4KOCA (4iG, Konzum, Opus, CIG, Appeninn) részvényklub mozgatta meg, a professzionális befektetők inkább csak az indexben betöltött súlyuknak megfelelően benchmarkolják ezeket a részvényeket.
és az év legjobb viccét , ami nem is vicc, egy főzőműsorból "loptam": kaszás géza és lázár séf retrofőzőcskéjében csináltak egy zöldséges tatárt, és géza szerint ez a kaja nagyon finom, egészséges, és még olcsó is mire lázár séf: - ja, hát sok pénzből minden hülye tud főzni....
újévi "jóslásoknak" itt az ideje :) kezdem a richterrel: majdnem mindig alá kellett vennem, ha beléptem a papírba így rákészültem, hogy veszem lefelé ---- de amíg otp 11 ezer fölött van, bőven megéri venni a richtert szerintem kicsik: én 4ig-t, set-et, est-et figyelem nagyon 4ig-ben szép nagy korrekció volt 2000-től, talán lenyugszik már és újra felfelé indul set: nagyon nehezen birkózik meg mindig a 260-al, hír kéne est: 143-as nap után nem jó üzenet a 138-as zárás, de hajlandó vagyok venni , ha még lefelé indul több kispapír évi minuszban tántorog, pl. nord, nutex, futur, csepel, őrmester ezeket érdemes figyelni egy alkalmi belépésre ennyi röviden
Nem biza, hozzánk ebédre jön a fiam a barátnőjével, sütök- főzök. Aztán sêta a Várban, ők este bulizni mennek, nekünk lazítás a romeltakaítás után. Remélem most már pár éven belül unoka is lesz
Kisbüfik topikja