Úgy látom, gondban vagy, én is abban lennék. Leszek? Ma megnyitottam az Estre számlát, mostmár csak pénzt kell utalnom rá, meg ismerkedni a felülettel. Kezdjek a demóval?
enefi nem zuhant vissza, 260-as zárás nem rossz
bár nagyon erőtlen még mindig
estmédia: ma lett konzum -feelingem benne, hihetetlen, hogy mennyire megy, néztem a zárásban, még az sem érdekli a vevőket, hogy 1,7 milla állt 26-on, félig megvették azt is
szerintem tényleg elképzelhető a 40 rövidtávon benne
nem merek többet mondani, konzumban sem láttam előre a 3150-et, csak nagyon vittem a papírt, és nagyon nyerő lett
így kezdődött a konzum -őrület is, mint ami most kitört est-ben
igen, enefire gondoltam, illetve inkább csak reménykedtem, hogy tegnap megmozdult kicsit, ma lesz folytatása
és tényleg lett , csak sajnos 269-nél megjött a rengeteg eladó is
mintha valami átok ülne a papíron mostanában
kétszer pedig már elérte a 300-at nem is olyan régen
estmédia topikba tegnap beírtam, hogy 40-ig látom az örömködést, ehhez tartottam magam, és reggel kaptam 19-en /nem kellett volna tegnap 18-on mindent kiszórni, de mindegy/
ráadásul akkora csábítás volt, hogy 25-ön eladtam , tehát mégsem tartottam magam a kigondolt célárhoz, mondjuk azt a 40-et a hasamra csapva gondolom
ahogy emlékszem, amikor régen lefelé indult, 35-nél tanyázott sokat, onnan még el is ment 50-ig, aztán megint 35 és a nagy zuhanás
most törhetem a fejem, mit csinálok holnap, megéri-e még venni
ha rám hallgatsz, nem érdemes
tudod, van az a mondás, minél többet tudsz, annál jobban bénulsz
kik is azok, akik hipochonderek például? akik mindent elolvasnak a betegségekről és aztán jajjj, nekem is olyan tüneteim vannak:)
én megnézem, hogy Metalheart /accept/ mit ír esténként a blue-topikban, aztán vagy figyelembe veszem, vagy nem
Kisbüfik topikja