egyébként meg azt mindig hangoztattad, hogy 10000 körül kiléptél az enefiből, mert megérezted, hogy baj lesz, de azt sosem írtad, hol léptél be anno
én például egyszer vettem enefit /RFV volt a neve akkor/ 2000-en és aztán amikor az otp alapkezelő beszállt, erre a hírre ment 4000-ig és ott adtam
aztán csak egyszer piszkáltam bele, egy hatalmas minusz15%-os zuhanásnál, de aznap minusz 2%-on végzett, tehát nyertem vele
aztán hagytam, nagyon nagyon sokáig, 100-nál léptem be először 230-ig
aztán tavalyelőtt 160-tól 250-ig voltam benne
és hát kb ennyi volt nálam, akkor nagy ajándék volt a 160-250
de most szerintem feltámadt
277, 300, 222,250, ez nagyon bíztató
olyan borzasztó nagy öntések nem voltak, csak mint cig-ben és appeninnben
pénteken 250-en végzett az enefi, nem olyan borzasztó öntés ....
222 alá nem ment a "borzasztó öntésben " sem ...
ráadásul olvasom valahol, hogy egy bizonyos "bruckner szigfried" /de hiszen az lázár ervin oroszlánja! / ajánlja a cig-et
na most az enefi a ciggel együtt kezdte a száguldást
és azzal együtt zuhant vissza
kispapírok együtt indultak, mennek is tovább a bicsaklás után
hali, meglesz a 10K feletti részvételem, csak egyelőre óvatos vagyok, hova rohanjak, ha adják 226-on is
az ötletem arról szólt csak balentumnak, hogy megmozdult a papír, felfelé mozdult, régebben nagyot tudott vágtázni is, több dolog mutat afelé, hogy érdeke a cégnek a felfelé mozdulás, ráadásul érdeke a kötvényeseknek is, sokáig volt "halott" 180-on, úgy gondolom, nem egy olyan céget ajánlottam vételre, ahol hatalmas a rizikó: lásd konzum 200-tól mai 1800
csak olyan céget ajánlottam, ahol ELKÉPZELHETŐ egy 300 fölötti emelkedés, ahogy meg is történt múlt héten a 300
Törölt felhasználó2017. 08. 20. 20:49
Előzmény:
törölt hozzászólás
"Ettől még nem leszek se kevesebb, se rosszabb ember."
csak szegényebb,ha így folytatod. :) ha valamit nem veszel elég komolyan,akkor nem is lesz eredménye. kérhetsz és kaphatsz jó tippeket,de ha magad nem igyekszel jobban érteni hozzá,akkor nem fogod tudni eldönteni,hogy melyik jó tipp és melyik nem. a kigyó a farkába harap.
sajnos a tőzsdéztés a spekizés egy szakma ,mint bvármi más. A laikusoknak a folymatos kereskedés nem megy. ha csak kevés időd van rá ne foglalkozz vele,hanem hosszútávú befektetéseket keress.
persze menni fog,csak ahhoz bátrabbnak kell lenni,hir volt enefinél,ugrania kelett volna,és limitnél eladni kis pénz de ez visz a 0 ához.és sokáig nem szabad várni mert beragadás veszély,konzumnál sokáig lehetett utazni,de ez csak 2 részvény opi konzi,a többi beragadás veszélyes,
hát ez kész.... "sírva röhögök"... mondom a nullszaldó legyen az elérendő célod egyelőre ! A Synivel tényleg az égvilágon semmit sem tudsz már tenni...:D
Kisbüfik topikja