Vki a hétvégén írhatna egy fogalmazást a megfelelő szervek felé. Lehetne kérni az apportok kivizsgálását, a kereskedés vizsgálatát stb, stb.
Azért 2000 ft-ról 190ig bő 1 év alatt...
Nem te mondtad, hogy fennt van a BET-en a könyvizsgálói jelentés az Anonymussal kapcsolatban?
Én nem találtam, sem azt, hogy milyen ingatlanokkal rendelkezik.
Hogy érhetett ez a cég 2 milliárd forintot még egy normális cikket se találtam róla, honlapot vagy akármit. Éppen, hogy csak a cégjegyzékekben megtalálható.
Törölt felhasználó2010. 07. 15. 11:04
miért lepődtök meg ennyire hogy a nyolcadára esett 1 év alatt az árfolyam? Ismeritek a céget, tudjátok hogy értékesíti a gázt? Vannak-e cseretelepeik az országban mindenütt? stb..
szét kell nézni, milyen cseretelepeik vannak, kik üzemeltetik azt, milyen módszerekkel értékesítenek gázt, stb..
"Kegenovics Antal vagyok. Évek óta azon törtem a fejem, miként lehet minél jobban átverni másokat, és munka nélkül csalással rengeteg pénzhez jutni.
Ekkor jött az ötlet hogy tőzsdére viszek egy kalap szart, amit elneveztem KEG-nek, ami azt jelenti: Kegyetlenül Ellopom a Gennyes pénzed.
Bevezetése óta sikert sikerre hallmozok.
Kérem ha ön sem tudja hová tenni a pénzét, és teljes egészében el akarja bukni megtakarításait, fektesse azt a Kegyetlenül Ellopom a Gennyes pénzed (Gyik.: KEG) Nyrt.-be.
Amit nyújtunk:
- Rövid időn belül roppant módon rontjuk portfóliója értékét,
- Mindenféle szélhámossággal azon dolgozunk hogy minél galádabb módon tudjunk gazdagodni, persze az ön kárára.
Ha felkeltettük érdeklődését, kérem habozás nélkül keressen minket.......
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?