ugy jönnek az eladók mintha profitot realizálnának
érdekes figyelni napról napra a könyvet, ahogy foglalják el az újabb és újabb 10 ft-os sávokat egyre lentebb törekedve
én simán el tudom azt is képzelni, hogy a cég kapituláció előtt van.. és csak ez a tőkeemelés ahhoz kellett, hogy még gyorsan egy bőröndnyi pénzt szerezzenek, majd tipli az országból.... simán el tudom ezek után képzelni... 5.5 millió db ebből a szarból nem piskóta tétel....
"Ugyanis vélhetően addigra a törvényben biztosított feltételek szerint a GEI a most elkövetkező részvénykibocsátás, nyilvános ajánlattétel és az új részvények tőzsdei bevezetése után kvalifikálja magát, hogy a tőzsdén "A" kategóriás lehessen."
"Ugyanis vélhetően addigra a törvényben biztosított feltételek szerint a GEI a most elkövetkező részvénykibocsátás, nyilvános ajánlattétel és az új részvények tőzsdei bevezetése után kvalifikálja magát, hogy a tőzsdén "A" kategóriás lehessen.
Egy új bluechip Magyarországon már nagyon kellene, nemde?
Totem: igazad van én is gondoltam rá, csak 1 nap szabimba kerülne. lemennék almásiba és nem 1 sallert kapna az illető tőlem az tuti
minimum 8 napon túlit
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?