Egyébként miért is dobáljátok egymást bélsárral? Mindenki tudja, hogy az elemzőkkel és tanácsokkal ellentétesen kell kereskedni. :-) Valamelyik fórumban tavaly ilyenkor Lupin úr azt hajtogatta 1 hónapig, hogy mindjárt önteni fogják az OTP-t, túl van árazva, hamarosan lefelé megy. Szerintem rengeteg fórum olvasó szenvedett kárt (tulajdonképpen saját hibájából), hiszen az alatt az 1 hónap alatt 1300-ról 3400-ra ment fel az árfolyam.
genit 3x vettem, 3 nyerés. keg nagy pakkon is tiszta 10%. utsó 800 dbkát kiszórtam tegnap, lejjebb visszaveszem. 5000 darabot, újabb 10 % nyerőre.
most nincs semmim, pár orco kivételével, megszokásból, az kell :)))
igen, a tőzsde nem arról szól, hogy a nagy emelkedések tetején beugrunk és utánunk önjelölt spekavezérként másokat is beszállásra invitálunk, és mindezt egyetlen lehetőleg illikvid wc papírokba tesszük
Én is nagyon remélem, ha már elkezdték a Phylesek önteni, legalább 330-ig öntsék, hogy utána újrakezdjük...
Törölt felhasználó2010. 04. 07. 20:16
Előzmény:
törölt hozzászólás
édibédi
csicska
köcsög
nem csoda, hogy már 4 mínuszt kaptál. délután nem voltam, most léptem be nemrég, de én is adok egyet, ha már annyira vágysz rá. szókincsed fantasztikus, okvetlen várjuk soraidat holnap is. továbbra is imádlak. szép estét Neked is!
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?