Rendes tőled, hogy szeretnél segíteni és ezért kösz. Ettől függetlenül én még mindig úgy érzem magam, mint akit bekötött szemmel vezetnek. Feltételezhetjük, hogy jót akarsz és eddig tényleg bejött amit mondtál. Az viszont zavar és valószínűleg nem csak engem, hogy fogalmunk nincs mi történik. A dolgok hátterét szeretnénk jobban látni és ezért ha nem olyan titkos, tényleg elmondhatnál valami fogódzót.Addig csak tippelget mindenki és nyakig ül a bizonytalanságban.
Izgalmas a helyzet :), 400 alá nem szabad esnie...
Stop-lossokat beállítani aki eddig nem tette.........
Jelenleg elég egy "átlagpolgár" is akinek van benn 7-8 millája, és ha bedobja a pakkot a közösbe, akkor a 400-as fordulópontnál vagyunk.
A loss szintet nehéz nagy biztonsággal megbecsülni, én a jelenlegi kiélezett helyzetben 393-ra tenném, de még egyszer, a alapvető cél hogy 400 felett tartsák. Ha beesik, sokan dobják a papírt és az GÁZ :)
Nem potyára túrták bele eddig a pénzt. A vásárlások 65%-a mögött ugyanis a belső körök állnak.
Izgalmas a helyzet :), 400 alá nem szabad esnie...
Stop-lossokat beállítani aki eddig nem tette.........
Jelenleg elég egy "átlagpolgár" is akinek van benn 7-8 millája, és ha bedobja a pakkot a közösbe, akkor a 400-as fordulópontnál vagyunk.
A loss szintet nehéz nagy biztonsággal megbecsülni, én a jelenlegi kiélezett helyzetben 393-ra tenném, de még egyszer, a alapvető cél hogy 400 felett tartsák. Ha beesik, sokan dobják a papírt és az GÁZ :)
Nem potyára túrták bele eddig a pénzt. A vásárlások 65%-a mögött ugyanis a belső körök állnak.
miért pont ma rántják meg? a profitline elemzésre?
vagy a hétfői közgyűlés miatt? vagy egyéb még nem közölt hír van a háttérben? nincs több infó, mint amikor 300 Ft volt az árfolyam... vagy igen?
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?