Elmondok Neked magamról egy történetet....vagy megérted, hogy mit akarok mondani, vagy nem!!! Ez a Te dolgod!
Belekezdtem egy üzleti vállalkozásba. A partneremet régebbről ismertem egy kapcsolatom által! Minden szépen indult, de egy idő után rá kellett jönnöm, hogy semmit nem váltott be a korábbi ígéreteiből...a megbízhatónak gondolt ember csúnyán behúzott a csőbe. Pedig előtte, azt gondoltam, hogy tűzbe tehetem érte a kezem! Jó sok pénzt buktam miattuk. Manapság már ötször meggondolom, hogy kiben bízzak meg! Megtanultam, hogy nem mindig az a megbízható, aki mézes-mázos ígéretekkel a bizalmamba férkőzik, felhasznál a tervei megvalósításaihoz, azután, ha már nem kellek neki, eldob, mint egy rongyot!! Rájöttem, hogy néha azok a legbecsületesebbek, kiket ellenségemnek gondolok!! Ezt csak, azért írom meg Neked, mert nem szeretném, ha Te is úgy járnál, mint én!! Igazán nem is haragszom rád...megmozgatod a szellemem, mikor veled vitatkozom...s nem mindig írsz hülyeségeket...
Maradjon ez így, míg a harcunk győzelemmel véget nem ér! Remélem egyszer bebizonyosodik számodra is, hogy nem tökkelütött hülyék gyülekezete vagyunk!!
Üdv. Temesvári Péter...U.i. én mindig bátran aláírhatom a hozzászólásaimat, mert számomra vállalhatóak!
Barátocskám most nagyon kibujt a szög a zsákból!
Eddig mindig adtad nekünk a tanácsokat, hogyan váltsuk le a szlovákokat...úgy csináltál, mintha segíteni akarnál nekünk....de most elszóltad magad, mikor ezt írtad:" Szerinted a szlovak hagyja hogy mitugrász senkik packázzanak vele? " Dühödben azt sem vetted eszre, hogy mi magyarok nem azt írjuk, hogy "szlovak", hanem úgy, hogy "szlovák". Ez nagyon jellemző, mikor magyarul beszélő szlovák írja a hozzászólását :) a másik, dolog, mikor Montu barátom leteremtett téged, azonnal mitugrásznak neveztél minket!!...Ennyit a te hovatartozásodról!
Tekintettel arra, hogy a jegybank rendelkezésére álló dokumentumok alapján a könyvvizsgáló lemondásához súlyos, a könyvvizsgáló által feltételezett, a kibocsátó érdekkörébe tartozó jogszabálysértések vezettek, az MNB a rendkívüli tájékoztatási kötelezettség alá eső információk haladéktalan, de legkésőbb egy munkanapon belüli közzétételére is kötelezte a KEG-et.
Milyen kekeckedésről beszélsz?
Hogy nem hagyjuk magunkat?
Nem hagyjuk kijátszani a cég vagyonát ez baj? Ne tegyünk semmit? Te fordítva ülsz a lovon...
Ki nevet a végén, ha börtönben lesznek a csalók? Ha létezik igazságszolgáltatás akkor ott lesznek és hidd el a legvégsőkig elmegyünk! Nem fogjuk hagyni a dolgot azt elhiheted, ahogy eddig sem.
Nehogy már ránk fogjad, hogy nem jön befektető, amikor most kezd kiborulni végre a bili.
Nem mi keltjük a cég rossz hírnevét, hanem Te azzal, hogy felszámolás stb...
Az a baj, hogy fogalmad sincs az egészről, egy papír nélküli senki vagy itt. Nem látsz a dolgok mögé, de nem is fogjuk elmondani Neked, hiszen úgysem értenéd meg, nem vagy rá alkalmas. Annyit érsz, mint erdő tűzhöz a vízipisztoly...
megérte a kekeckedés?
Ki nevetett a végén? Ti vs. Szlovákok?
Ezekután befektető ide nem jön. Szlovák részvényt venni nem fog. Eladók lesznek, jön a filléres korszak , naponta lesz új atl.
Látom, ahogy ragyogó arccal ismételgeted magad elé...ezt is megmondtam...ezt is megmondtam...felszámolás...nem hallgattatok rám...elvesztettétek a pénzeteket....micsoda boldogság!!!
Telephelyet eladták a tartozás fejében maguknak.
Megha vissza is kellene csinálni utána elindítják a felszámolást.
Itt már fű sem fog nőni. Ennek a cégnek vége.
Várom a reakciót a mai hírre.
Mi ebben Nektek a jó?
Saját magatok alatt vágtatok a fát.
Ezek után nagyon valószínű hogy felszámolás lesz.
A céget szetbirsagoljak a szlovákok mar a telephelyet is kimentették maguknak. Az eszközöket meg majd lenyúlják.
Törölt felhasználó2016. 03. 11. 10:44
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2016. 03. 11. 10:22
Előzmény:
törölt hozzászólás
megadtam a megbízást éjjel mondom lesz ami lesz egész nap nem voltam gép előtt este 4 fele néztem rá a tököm 19 forint fasza mondom aztán kb 30 perc után teljesült,jó isten szólt.
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?