Én az első naptól ( csere lehetősége ) elhatárolódom a
cserétől.
Én nem hiszek semmit,senkinek már ettől a ...........
Mondtam,2 évig el kell felejteni,hogy van Phyl részvényünk,és ha nem tetszik nekik az árfolyam
akkor oldják meg.
Az egész nem érdekel. :-)
meg a spekikkel becseréltetett KEg papírokat vissza tudják venni; akár a bankárral még le is tolhatják az árat, aztán majd "közösen" olcsóért visszaveszik a cserélőktől
Én azért többet vártam !
Ezek aztán nagy határozatok.
Ezért kellett közvetlenül a Phyl k.gy-nek a KEG után
lenni.
Pedig biztos van valami a háttérben.
Honap sem TUDHATUNK meg többet.
Nekem is feltűnt, hogy néhány napja a részvény nélküliek idegesebbek, mint a beragadtak. Az alját próbálják elkapni, de félnek, hogy 7 már nem lesz, drágábban meg nem mernek venni. Ha még drágább lesz, akkor még kevésbé mernek. Így megy ez majd 40-ig. Akkor azt mondják, új csúcsra ment, látszik, hogy van erő a papírban, megvesszük a kitörést. Akkor már az lesz a menő, akinek sok Phylaxiája van. :-) Emlékszem, 800-ért mindenkinek volt Fotexe, aki számított.
A PHYLAXIA 1912. Holding Nyrt. (1113 Budapest, Bocskai u. 77-79.; a továbbiakban:
„Holding”) értesíti a T. Befektetőket, hogy a KEG Közép-európai Gázterminál Nyilvánosan
Működő Részvénytársaság (2545 Dunaalmás, 10-es főút, 74 km szelvény; a továbbiakban:
„Társaság”) 2009. április 6-i rendes közgyűlése - a Közgyűlés hitelesítőjének,
szavazatszámlálóinak és a szavazás módjának meghatározása után - az alábbi határozatokat
hozta:
4/2009. (04.06.) Kgy. határozat
A Közgyűlés a Társaság számviteli törvény szerinti 2008. évi beszámolóját 2.273.084 e Ft
mérleg-főösszeggel, 46.942 e Ft mérleg szerinti eredménnyel egyhangúlag (2.262.000 igen
szavazattal, 0 nem szavazattal, 0 tartózkodás mellett) elfogadta továbbá döntött a mérleg
szerinti eredmény eredménytartalékba helyezéséről.
5/2009. (04.06.) Kgy. határozat
A Közgyűlés egyhangúlag (2.262.000 igen szavazattal, 0 nem szavazattal, 0 tartózkodás
mellett) felhatalmazta az Igazgatóságot saját részvény megszerzésére 100.000.000.- Ft
összeghatárig. Az Igazgatóság saját részvény megszerzésére vonatkozó felhatalmazása 2009.
április 6. napjától számított 18 hónapig terjed.
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?