Biztos érdemes tartani , de azért nem biztos, hogy itt az osztalékon keresztül veszik ki a lét, mint Leiszt. a Pickben. De ott a készpénz állományért vásároltak be és kiszórították a kicsiket.
Lásd Chinoin is 6 éven keresztül is 15% osztalékot fizett , utána emelte fel a kivásárlási árat 125 %-ról a tízszeresére.
A legszebb az Ős Tescó ( papír alapu Tesco-Glóbál)volt, kp. jegyért. Még a külföldön megtartott közgyúlésekre is elszámolták a számláimat és a tolmácsomét is , amikor nem tudtak kiszórítani az általuk felajánlott áron. Azok a 5 csillagos szállódék , ingyen eszem-iszom , mint kisrészvényes( de szép idők)
Postabank is kifizette a 6 év per után a 153 % névértéket,( aki végig csínálja, most már raffináltabbak, de nem szabad a PSZÁF, ÁPTF,hinni. Bíróság elé vinni , ugyis megegyeznek Veled, mert ott teríteni kell a kártyát éa a sok stikli kibukik.
stacstac,
én tartom és kitartokl
sokat tanultam a pickes sztoriból, mikor húgyért szarért odaadtam az értékes pakkomat, utána jöttek az osztalékok
ne feledjük el, hogy a Globus az orosz válság után is talpra állt és néhány esztendeje még milyen szép osztalékokat csengettek
Kicsit ködös nekem ez az egész kivezetés, ezért elnézést akit untat de tényleg infomációra lenne szükségem.
Szóval ha nem ajánlom fel illetve nem egyezek meg akkor a részvény nálam marad a későbbiekben is egész addig amíg nem "egyezek" meg a tulajjal ugye? Ezt csak azért kérdem, mert az egyik ismerősöm az Antenna kivezetésnél a kivezetés után automatikusan megkapta a kivezetési árat, úgy hogy elvileg Ő sem megbízást sem egyéb egyezséget nem kötött a kivezető céggel. Itt is előfordulhat hogy a tőzsdéről való kivezetés után automatikusan 460Ft-ot leperkálnak részvényenként úgy hogy semmilyen egyezség nem születik a részvényes és a kivezetendő cég között? Remélem nem túl zavaros és a kérdést értik akik esetleg válaszolni is tudnának. Előre is köszönöm.
Globus 2006