Hagyjátok már 1 kicsit a bikát pihenni! Nem dühöngött nektek eleget júniusban? Most pihen picikét, aztán még ebben az évben felágaskodik, és kiront a nézők közé (akarom mondani közétek) rendet rakni.
Félre értés ne essék én nem azt mondtam, hogy sz@r ez az egész csak az a véleményem, hogy míg nem záródik le a jegyzés és nem kezdődik valami munka addíg nem lesz ez 2800 fölötti záróban.
Csupán ennyi.
Nem akarok én senkivel vitatkozni ez nem erről szól, csak gondoltam megosztom a véleményem, vagy ez a fórum nem erről szól????
Miért?
Szerinted úgy néz ki mint aki fent marad 2800 felett.
Nem értem mért nem akarsz szembe nézni tényekkel, míg a jegyés meg nem történik jöhet akármilyen hír elmozdul 2-3%-ot aztán visszacsorog.
Szépen lassanduplájára esik az emelkedésnek (4-6%) néhány nap alatt.
A jegyzés után sem fog nagyon felmenni elhiheted.
Amig csak papíron van elképzelés és nincs mögötte gyártás addíg nincs miről beszélni.
Nagyjából ngr véleménye fogalmazódott meg bennem (eggyel szolidabb kiadásban :) ). Fiatalok kell ez ide? Mormogjatok magatokban, szajkózzátok magatoknak a félelmeiteket, meg hogy "én megmondtam", bla-bla-bla. Még egy csecsemő is tudja, hogy hullámzik a papír, csak nem tudja közölni velünk.
rszabi84: azt kell hogy mondjam, lassan olyan bosszantó vagy, mint gazda22Nemmondodhogy. Kiborítóak vagytok.
Szerintem majd térjünk vissza inkább 1-2 év múlva a bedöglésre amikor az árfolyam jóval magasabb lesz a mostaninál. Az hogy hullámzik az árfolyam az természetes.
ngr: csatlakozom a véleményedhez.
Ez a károgás konstans mód fennált 1000-nél, 1300-nál, 1500-nál és még sorolhatnám... már unalmas :(
még szerencse, hogy akkor sem az ő véleményüktől tettem függővé a vásárlásaimat.
Szánalmasak voltak akkor is és most is.
Ennyi.
hiányzik a részvényjegyzésről jövő hír- amíg nem tudni mi a helyzet a jegyzés terén , nem szívesen vesznek az emberek 2800 felett - ha legalább vm infó volna a jegyzés állapotáról többet emelkedhetne a részvény (persze csak, ha halad a jegyzés :o) -persze nem tudom hogy a jegyzés lezárása előtt szabad e híreket kiszivárogtatni róla?...
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...